fbpx
11.2 C
Бэлць
joi, februarie 22, 2024

/FOTO/ Substanțe interzise, descoperite asupra unui pasager de la ruta „Chișinău-Moscova”

Citește și:

Polițiștii de frontieră în conlucrare cu funcționarii vamali au contracarat un caz de trecere a frontierei cu substanță cristalină, presupusă a fi narcotic. Documentat este un cetățean moldovean de 33 de ani.

Ieri, 4 decembrie 2023, în punctul de trecere a frontierei Costești, ca urmare a unei acțiuni comune pe linie de control special asupra pasagerilor de la ruta „Chișinău-Moscova” și bagajelor acestora, echipa mixtă a trecut la verificări suplimentare. În bagajul acestuia a fost tăinuită o cantitate de substanță, sub formă de cristale albe, asemănătoare cu tipul de narcotic denumit „sare”, care poate provoca paranoia sau halucinații. De asemenea, a fost depistat un obiect artizanal folosit în consumarea substanței.

La cele descoperite, bărbatul nu a putut explica prezența substanțelor interzise în bagajul său.

În repercursiune, substanța suspectă a fost ridicată și va fi transmisă în adresa  Centrului tehnico- criminalistic şi expertize judiciare. Investigaţiile continuă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Peste 9 milioane de lei pentru implementare unui proiect la Drochia, prin intermediul ADR Nord

Orașul Drochia va beneficia de 9,6 milioane de lei, pentru implementarea proiectului „Creșterea nivelului de trai în zona de...

Biroul de Reintegrare despre faptul că Transnistria ar putea solicita alipirea la Rusia: „Tiraspolul e conștient de consecințele pe care și le asumă”

Biroul politici de reintegrare a reacționat în urma informațiilor apărute în spațiul public precum că regiunea transnistreană ar urma...
  sursa: cursbnm.md