fbpx
5.5 C
Бэлць
joi, februarie 22, 2024

/FOTO/ Un bărbat din Ocnița, reținut după o lună de căutare

Citește și:

Ofițerii de investigații din cadrul Direcției regionale Nord în conlucrare cu ofițerii de investigații al IP Ocnița au identificat, după mai multe acțiuni de căutare, locul de aflare a unui conațional de 42 de ani, dat în căutare în baza ordonanței emisă de către Procurorul raionului Ocnița, pentru reținerea acestuia în vederea înaintării învinuirii. Cazul este în continuare cercetat de către Procuratura raionului Ocnița.

Incidentul a fost înregistrat în data de 6 februarie, în urma valorificării unei informații operative. Astfel, polițiștii de frontieră au acționat conform competențelor, descoperind locul de aflare a bărbatului anunțat în căutare. Acesta, a fost găsit la o adresă din r. Ocnița s. Corestăuți, unde se eschiva de la căutare.

În repercusiunea celor depistate, în baza ordonanței de reținere, persoana a fost reținută pentru 72 de ore și plasată în izolatorul de detenție preventivă al IP Edineț.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ O pacientă de la Internatul Psihoneurologic din Bălți ar fi murit în urma unei intoxicații cu alcool. Ce spun ceilalți pacienți

Pacienții de la Internatului Psihoneurologic din Bălți pot procura alcool fără mare efort. Acest fapt ar fi cauzat deja...

O tânără de 29 de ani a fost găsită moartă pe o stradă din Bălți

O tânără de 29 de ani a fost găsită moartă în această dimineață pe o stradă din municipiul Bălți....
  sursa: cursbnm.md