fbpx
15 C
Бэлць
sâmbătă, iunie 15, 2024

/FOTO/ Un motociclist de 18 ani s-a tamponat cu o ambulanță, la Bălți

Citește și:

Un tânăr de 18 ani a intrat în coliziune cu o ambulanță de marcă Mercedes Sprinter, condusă de un bărbat de 63 de ani din raionul Fălești. Accidentul s-a produs în această după amiază la intersecția străzilor Decebal și Alexandru cel Bun, în municipiul Bălți.

Potrivit martorilor oculari, ambulanța avea semnalul sonor și girofarul pornit.

În urma investigațiilor preliminare, polițiștii au constatat că un tânăr în vârstă de 18 ani, din raionul Rîșcani, a condus în conformitate cu regulile de circulație motocicleta de marca „Hercules” pe strada Decebal din municipiul Bălți. La intersecția cu strada Alexandru cel Bun, a intrat în coliziune cu o ambulanță de marcă Mercedes Sprinter, condusă de un bărbat de 63 de ani din raionul Fălești.

În urma impactului, nu s-au înregistrat persoane rănite.

Ambele părți implicate au fost supuse testării cu alcoolscopul, stabilindu-se că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului rutier.

Alte circumstanțe ale accidentului sunt în curs de stabilire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Primii piersici moldovenești se vând la piața din Bălți. Sunt aduși de la sud

Primii piersici moldovenești au apărut la piața din Bălți. https://www.youtube.com/embed/xtFYGBqOe4M „Piersici 35 kilogramul, moldovenești de la sud, primii piersici moldovenești, gustoși,...

Planul de activitate al Consiliului Raional Florești pentru 2024

Care sunt direcțiile prioritare de dezvoltare pentru anul 2024 ale Consiliului Raional Florești, care este bugetul instituției, dar și...
  sursa: cursbnm.md