fbpx
25.8 C
Бэлць
joi, mai 23, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 1 februarie. Zodia pentru care vin bani, dar și cheltuieli

Citește și:

O zi cu de toate. O să avem multe de rezolvat, dar o să avem și spor la treabă, ne mai și ajută cineva și o să ieșim pe plus.

Vibrația zilei este 1 și e bine să începem ceva care să fie pe sufletul nostru.

Horoscop 1 februarie 2024 – VĂRSĂTOR

O să faceți monetarul să vedeți cum stați cu banii, dacă să-i investiți în casă sau în concedii, să vă mai și relaxați că vă simțiți sufocați de atâta treabă.

Sunt anumite aspecte legate de sănătate pe care trebuie să le reglați ca să fiți buni – zdrăveni – și voi și ai voștri.

Horoscop 1 februarie 2024 – PEȘTI

Se poate să vă coopteze cineva care vrea să faceți treabă împreună, că e un proiect atractiv care o să vă aducă bani și alte avantaje, o altă deschidere.

O să alegeți o preocupare de timp liber care să vă destindă și o să mai călătoriți să mai schimbați atmosfera.

Horoscop 1 februarie 2024 – BERBEC

Poate vă luați altă mașină, sau o duceți la reparat pe cea pe care o aveți, asta trebuie să vedeți – ce alegere faceți – în funcție și de buget, desigur.

Vă caută cineva care are gânduri serioase cu voi și o să vă gândiți dacă vreți să intrați într-o relație, sau nu acum.

Horoscop 1 februarie 2024 – TAUR

O să interacționați cu un partener de afaceri care e pregătit să împartă cu voi câștigul, că fiecare va pune umărul la acest business.

O să plecați pe undeva poate la invitația cuiva care se află în străinătate și vrea să ajungeți și voi acolo și e atrăgătoare invitația.

Horoscop 1 februarie 2024 – GEMENI

O să puteți recupera niște bani și să vă luați ce v-ați dorit de mult, sau poate îi faceți o surpriză partenerului de cuplu.

Ați tot amânat mersul la doctor ca să vă vedeți de plimbări, întâlniri, dar acum sunt semnale că mai scârțâie câte ceva pe ici, pe colo.

Horoscop 1 februarie 2024 – RAC

Vă dați tot interesul să vă înțelegeți cu șefii, cu partenerii de afaceri ca să vă atingeți obiectivele în plan profesional, să faceți performanță.

Apare cineva care vă ține sub observație de ceva vreme și poate își face curaj să vă abordeze.

Horoscop 1 februarie 2024 – LEU

Mai sunt niște chestiuni legate de casă de rezolvat și o să vă scotociți de bani să luați tot ce aveți nevoie că poate v-ați propus de mult să luați lucruri noi.

E momentul să mai faceți un pas în carieră și să fiți în ton cu ce se cere ca să câștigați vizibilitate.

Horoscop 1 februarie 2024 – FECIOARĂ

O reușită după mai multe încercări și o să urmeze o stabilitate financiară că ați tot făcut economii și vreți să mai faceți și investiții, pe cât posibil, dar întâi să câștigați banii.

Poate o să stabiliți noi reguli de conviețuire ca să vă puteți înțelege cu partenerul de cuplu, să împărțiți responsabilitățile.

Horoscop 1 februarie 2024 – BALANTĂ

Se poate să dați drumul unui proiect care să vă pună în evidență niște calități și să lucrați cu plăcere, și să vă aducă și bani.

O să vă invite la o plimbare cineva care vrea să petreceți și seara, dar și weekend-ul împreună poate pentru că visează la o relație. Vedeți ce-i spuneți.

Horoscop 1 februarie 2024 – SCORPION

O să fiți curtați de câteva firme, agenții ca să intrați într-o combinație partenerială și e de analizat fiecare ofertă ca să o alegeți normal, pe cea mai bună.

E posibil să apară cineva de care să vă atașați sufletește, să vă îndrăgostiți dacă nu aveți pe nimeni și vă doriți un companion de viață.

Horoscop 1 februarie 2024 – SĂGETĂTOR

Vin bani, dar și cheltuieli, că ați fi amânat niște cumpărături că au fost sărbătorile și abia acum v-ați mai degajat, din punct de vedere financiar și poate luați ceva pentru familie.

E o șansă în plus să recuperați banii împrumutați ca să nu treacă timpul și datornicii să-i facă iar uitați.

Horoscop 1 februarie 2024 – CAPRICORN

Se poate să aveți multe pe cap în perioada asta și să dați zor să rezolvați toate problemele, că o să aveți mult de lucru și vă doriți să nu rămână nimic în aer.

Întrevedere cu niște oameni de afaceri care insistă să vă alăturați echipei lor și asta pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Inginer cadastral din Elizaveta, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență

Un fost inginer cadastral de la primăria Elizaveta, municipiul Bălți, a fost reținut fiind suspectat de comiterea traficului de...

SUA critică decizia Spaniei, Irlandei şi Norvegiei de a recunoaşte Palestina ca stat

Casa Albă a dezaprobat, miercuri, decizia pe care Spania, Irlanda şi Norvegia au luat-o de a recunoaşte formal Palestina...
  sursa: cursbnm.md