fbpx
4.7 C
Бэлць
vineri, decembrie 1, 2023

Horoscopul zilei de astăzi – 10 noiembrie

Citește și:

O să ne străduim să îndreptăm nişte lucruri şi să facem tot posibilul să ţinem totul sub control.  

Horoscop 10 noiembrie 2023, SCORPION

Vă puteţi asocia cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună c-aveţi talent, pricepere şi o să vă meargă bine în această combinaţie, o să vedeţi.

E cineva care aşteaptă un răspuns de la voi şi o să vă lămuriţi dacă vă doriţi o relaţie, dacă există compatibilitate sau nu.

Horoscop 10 noiembrie 2023, SĂGETĂTOR

Apar noutăţi, oameni care v-aduc veşti bune, vă iau în plimbare prin ţară, să revedeţi un peisaj, nişte oameni de care sunteţi ataşaţi sufleteşte.

O să faceţi echipă cu nişte oameni care vă împărtășesc gusturile şi o să vă petreceţi un timp împreună şi ca să faceţi treaba şi ca să vă destindeţi.

Horoscop 10 noiembrie 2023, CAPRICORN

Sunt lucruri legate de starea sufletească care se pot îndrepta şi o să ieşiţi la o cafea cu acea persoană care va ţine într-o stare de încordare ca să vă destăinuiţi, să vă eliberaţi de apăsări.

Vă mai puteţi gândi până luni dacă să acceptaţi o oferă de lucru, sau să ziceţi pas că şi-aşa aveţi destule pe cap.

Horoscop 10 noiembrie 2023, VĂRSĂTOR

Vi se poate da câştig de cauză într-o chestiune care ţine de profesie, poate primiţi despăgubiri şi o să vă asiguraţi că încheiaţi o etapă şi deschideţi un nou capitol de viaţă.

Se poate să vă duceţi la un eveniment monden şi să vă consolidaţi relaţiile, vă mai faceţi altele noi.

Horoscop 10 noiembrie 2023, PEŞTI

Aţi putea pleca într-o excursie, poate aţi rezervat o cameră de hotel pe undeva prin ţară, dacă nu cumva vă duceţi într-un city break ca să daţi refresh stării de spirit.

Poate sunteţi chemaţi la un interviu ca să încercaţi un alt job că simţiţi nemulţumiţi la actualul.

Horoscop 10 noiembrie 2023, BERBEC

Să petreceţi o oră, două în şedinţe chiar şi de acasă c-aveţi multă treabă pentru că sunteţi foarte buni, profesional şi acest lucru nu trece neobservat.

O întrevedere cu cineva care vrea un răspuns ferm de la voi şi o să fiţi sinceri cu voi înainte de a-i răspunde.

Horoscop 10 noiembrie 2023, TAUR

Vi se dă mâna liberă să acţionaţi ca să iasă proiectul la care lucraţi şi faceţi rost şi de sponsorizare ca să fie totul de calitate – extra – să vă bucuraţi de câştiguri.

Se poate să întâlniţi, în plimbările voastre, o persoană de care să vă simţiţi atraşi, să fie pe tiparul vostru şi să daţi drumul unei relaţii.

Horoscop 10 noiembrie 2023, GEMENI

O să primiţi ok-ul pentru un extra-job, care v-ar aduce venituri suplimentare şi v-ar satisface şi nevoia de nou, inedit, ca să simţiţi puţină adrenalină.

Cineva cu care ați conversat doar în reţelele de socializare apare ca să vă cunoaşteţi pe viu, să simţiţi conexiunea.

Horoscop 10 noiembrie 2023, RAC

Poate vă duceţi în vizită la rude, asta dacă nu zic ele că trec pe la voi şi o să vă simţiţi bine indiferent unde, numai să fiţi împreună cu oamenii dragi.

Poate aveţi o îndeletnicire preferată, un sport, o preocupare creativă şi o să vă petreceţi mare parte din timp cu aşa ceva.

Horoscop 10 noiembrie 2023, LEU

Se poate să plecaţi în plimbare prin ţară, pe undeva, o fi ziua cuiva drag, de naştere, de cununie, sau o fi un botez şi o să vă meargă la suflet plimbarea.

Cineva de care vă e dor lipseşte în continuare şi poate va trebui să faceţi un efort ca să vă vedeţi, acasă la această persoană.

Horoscop 10 noiembrie 2023, FECIOARĂ

O să daţi toată casa peste cap să zugrăviţi, să vă reamenajaţi interiorul, ca să vă bucuraţi de un alt confort că vrei să se simtă şi mai bine ai voştri, acasă.

Poate faceţi comandă online de diverse lucruri pentru casă şi poate vi se face şi un discount.

Horoscop 10 noiembrie 2023, BALANŢA

Apare cineva care va scoate în lume, are ceva să vă comunice, poate are şi un cadou pentru voi, şi cu şi fără un prilej anume, şi o să fie ceva, oarecum, festiv.

Aţi putea primi o sumă de bani şi să vă bucuraţi de o libertate de mişcare, să plecaţi pe undeva.

Sursa: StirilePROTV

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Număr record de participanți la concursul de eseuri, lansat de Episcopia de Bălți a Mitropoliei Basarabiei. Tinerii și-au primit premiile

Cei mai ingenioși 6 elevi din întreaga țară, care au participat la concursul de eseuri cu tema: „Marea Unire...

/VIDEO/ Moment istoric în nordul țării: A fost pusă piatra de temelie a Catedralei Românești, la Bălți

Într-o ceremonie plină de solemnitate, astăzi, la Bălți, a fost pusă piatra de temelie a Catedralei Românești. Momentul este...
  sursa: cursbnm.md