fbpx
36.2 C
Бэлць
vineri, iulie 12, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 12 iulie

Citește și:

Surprize astăzi. Sunt lucruri pe care ni le-am dorit de multă vreme şi pe care acum, fie le primim cadou, fie ni le permitem c-am făcut rost de bani între timp.  

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea face minuni într-o astfel de zi.

Horoscop 12 iulie 2023 – RAC

Poate abia acum v-au fost apreciate meritele şi o să primiţi aplauze, posibili bani şi alte semne vizibile de mulţumire pentru felul în care v-aţi achitat de obligaţii.

Vi se dă un răspuns, primiţi bani, un aviz favorabil că puteţi da drumul unui proiect care promite să vă aducă bani frumoşi.

Horoscop 12 iulie 2023 – LEU

O să intraţi la cheltuială că sunt multe lucruri pe care aţi vrut să le luaţi, dar nu s-a putut şi o să le cumpăraţi acum c-aţi dat de bani.

O s-apară cineva care o să vă împărtăşească ideile, strategiile şi să faceţi echipă bună, atât în plan profesional, cât şi personal.

Horoscop 12 iulie 2023 – FECIOARĂ

Vi se oferă posibilitatea să vă puneţi în valoare nişte calităţi care să vă ducă la alt nivel profesional şi să fie şi o îmbunătăţire în plan financiar.

Se poate să vă gândiţi la o variantă de schimbat maşina. Poate o vindeţi pe actuală, sau o duceţi în service să vedeţi ce se poate face cu ea.

Horoscop 12 iulie 2023 – BALANŢA

Poate vă parvin bani din preocupările colaterale şi vă faceţi program de plimbare în weekend dacă o să dispuneţi de bani, vă duceţi la munte, la malul mării.

O să puteţi repara o relaţie de cuplu şi să avansaţi spre o căsătorie dacă îl vreţi pe acest om pentru tot restul vieţii.

Horoscop 12 iulie 2023 – SCORPION

O să vă înţelegeţi mult mai bine cu partenerul de cuplu că v-aţi spus fiecare părerea şi-aţi ajuns la un consens, relaţia a căpătat stabilitate.

E cineva care vine cu o idee de afaceri şi o să meargă ca pe roate totul, c-or să vă mai ajute unii, alţii.

Horoscop 12 iulie 2023 – SĂGETĂTOR

Apar oferte în sfera profesională şi n-o să vă eschivaţi de la o colaborare că vă doriţi şi mai mult, să nu vă plafonaţi.

Poate vă parvin lucrurile pe care le-aţi revendicat printr-un proces, sau prin negociere cu un fost partener şi o să fie o reuşită cu ecouri.

Horoscop 12 iulie 2023 – CAPRICORN

Vi se lansează invitaţia să ieşiţi la o plimbare în oraş c-aveţi de povestit cu persoana respectivă, poate vă aflaţi la începutul unei relaţii şi vreţi să vă cunoaşteţi.

Poate o să vă apucaţi de o activitate care v-ar scoate la iveală talentele ascunse şi-aţi descărca toate angoasele acumulate în timp.

Horoscop 12 iulie 2023 – VĂRSĂTOR

Poate aţi făcut comandă pentru diverse lucruri utile pentru interiorul locuinţei, aparatura, mobilier, sau ca să amenajaţi grădină, terasă.

Or să insiste nişte colaboratori să vă angajaţi într-o cursă de succes, să lucraţi la ceva care să vă aducă beneficii.

Horoscop 12 iulie 2023 – PEŞTI

Se poate să daţi concurs pentru un post, ori aveţi examene la şcoală, vă pregătiţi pentru alt nivel, ca să fructificaţi ce aţi dobândit pân-acum.

Se poate s-aveţi un eveniment în familie, la sfârşit de săptămână şi să faceţi, de zor, pregătiri, chiar dacă o să se desfăşoare la un restaurant.

Horoscop 12 iulie 2023 – BERBEC

O să aterizeze o sumă de bani cu care să vă mai luaţi diverse pentru casa şi pentru ai voştri că să vă siguraţi că nu le lipseşte nimic alor voştri.

O să fie ceva nou de lucru la serviciu, poate fi şi un proiect particular şi să luaţi bani din două surse.

Horoscop 12 iulie 2023 – TAUR

E animaţie la voi, semn că vă caută cineva care o să vă dea veşti bune şi poate şi voi aveţi de transmis mesaje pozitive că vi s-au întâmplat nişte lucruri de excepţie.

Poate abia acum o să primiţi o sumă de bani c-aţi contribuit la un proiect cu ceva timp în urmă şi a fost apreciată muncă.

Horoscop 12 iulie 2023 – GEMENI

Se poate să plecaţi în vacanţă şi să faceţi mişcare nu glumă, că v-alegeţi un traseu care să v-ajute să descoperiţi lucruri care să vă meargă la suflet.

Poate vă interesaţi de starea de funcţionare a maşinii, o duceţi în service ca să fiţi siguri că vă va transporta, în siguranţă, la destinaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Problema gunoiului din Bălți putea fi rezolvată mai repede. Era nevoie doar se semnătura primarului

Lupta în criza gunoiului la Bălți continuă. Președinții fracțiunilor politice din consiliul municipal îl acuză pe primarul Alexandr Petkov...

Omorul de la Rîșcani din 2008. Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare

Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare, după ce împreună cu iubita a omorât soțul femeii...
  sursa: cursbnm.md