fbpx
12.6 C
Бэлць
duminică, aprilie 14, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 16 februarie. Zodia căreia îi pot intra niște bani, poate o datorie mai veche

Citește și:

O zi cu surprize. O să aflăm noutăți care să ne bulverseze într-o oarecare măsură, dar ne pot schimba – în bine – niște decizii, luate cândva în pripa.

Vibrația zilei este 7 și o să alegem ce e cel mai bine pentru noi.

Horoscop 16 februarie 2024 – VĂRSĂTOR

E animație, e o infuzie de energie la voi și o să vă întâlniți cu diverse persoane ca să aveți preocupări comune și să vă conectați la viața socială, să luați parte la mondenități.

O să faceți o schimbare de look, poate și pentru că v-ați îndrăgostit sau pentru că ați început un alt serviciu, niște cursuri.

Horoscop 16 februarie 2024 – PEȘTI

O să faceți casă bună cu cineva care insistă de ceva vreme să fiți un cuplu și ați mers pe mâna acestei persoane și se pare că nu v-ați înșelat – e cineva serios, de încredere.

Intuiția nu vă va înșela, e un joc care v-ar aduce stabilitate în plan financiar și ar fi minunat să vă fie și pe plac.

Horoscop 16 februarie 2024 – BERBEC

O să aveți de luat niște bani și o să vă achitați de obligațiile financiare lunare și o să vă puteți și deplasa spre o stațiune de agrement, la schi, la spa.

Vi se lansează invitații să plecați pe undeva cu grupul sau să treceți pe la mai mulți prieteni care vă invită la un grătar, o cafea.

Horoscop 16 februarie 2024 – TAUR

Noutăți – poate vine cineva care v-a lipsit, de care v-a fost dor și o să vă recuperați sufletește, ca să puteți continua o relație dacă se mai poate.

O apariție pe nepusă masă și poate ieșiți împreună la film, la spectacol, să luați masa în oraș și cu alți prieteni, eventual.

Horoscop 16 februarie 2024 – GEMENI

O să plecați pe undeva în plimbare, prin țară, poate pentru că se căsătorește cineva drag sau se botează un copilaș, dacă nu e ziua cuiva de naștere.

Poate vi se face o surpriză ființei iubite și vă ia într-un city break sau dați o fugă la schi și o să fie perfect.

Horoscop 16 februarie 2024 – RAC

O să dați zor să vă terminați treburile de serviciu că aveți proiecte noi la orizont și o să luați și bani, că mai vin ceva restanțe de anul trecut.

Poate cereți un salariu în avans ori faceți un împrumut la bancă dacă s-a ivit vreo ocazie să faceți o investiție.

Horoscop 16 februarie 2024 – LEU

O să primiți o invitație să plecați pe undeva prin țară sau în afara ei ca să vă deconectați, că ați muncit prea mult și v-o fi ajuns oboseala.

E o bucurie a revederii cuiva care v-a lipsit ca aerul și se pot lega iarăși firele nevăzute ale relației, comunicarea afectivă.

Horoscop 16 februarie 2024 – FECIOARA

Poate faceți un drum la rudele de prin împrejurimi ca să schimbați o vorbă, să vă consultați în anumite privințe, că or fi poate niște evenimente în familie de pregătit.

Poate vă duceți la o zi de naștere, e ceva de sărbătorit și, dacă e în alt oraș, să mai rămâneți o zi, două.

Horoscop 16 februarie 2024 – BALANȚA

O să aveți un program încărcat și o să fie poate mai selectivi cu treburile și cu vizitele, să alegeți ce vă e mai la îndemână.

Se poate să vă faceți un alt cerc de prieteni și să aveți niște activități de timp liber comune, ca să ieșiți pe la mondenități.

Horoscop 16 februarie 2024 – SCORPION

Se poate să chemați niște prieteni, rude, pe la voi, la un pahar de vorbă, că o fi ceva de sărbătorit, dacă nu cumva mâine o să dați o petrecere.

Apare acel cineva care vă poate schimba viața în bine și pe care o să-l întâlniți într-un cerc de prieteni, la vreo reuniune amicală.

Horoscop 16 februarie 2024 – SĂGETĂTOR

O să dispuneți de niște bani și poate le faceți o bucurie celor dragi, îi scoateți la plimbare, îi duceți poate într-o stațiune turistică la schi, la săniuș.

E cineva care vrea de mult să vă întâlnească și să încercați o acomodare, să vedeți dacă aveți ceva în comun, să vă armonizați.

Horoscop 16 februarie 2024 – CAPRICORN

Se poate să prindeți din zbor o ofertă de afaceri și să nu stați prea mult pe gânduri și o să vă dați acceptul că vreți să aveți o siguranță financiară.

Vă intră niște bani, poate dintr-o datorie mai veche, și o să aveți pentru cheltuielile acestei perioade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md