fbpx
31.1 C
Бэлць
miercuri, iunie 19, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 27 iunie

Citește și:

Vrem să împăcăm pe toată lumea și la serviciu, și acasă. Bunăvoință avem și o să și reușim, chiar.  

Horoscop 27 iunie 2023 – Rac

Vi se fac niște oferte de lucru și o să vă gândiți dacă vă încărcați cu încă vreo colaborare sau lăsați pentru toamnă orice activitate suplimentară. Vreți concediu.

Horoscop 27 iunie 2023 – Leu

Întrevedere cu cineva care are nevoie de o mână de lucru de la voi, de un sfat, de niște relații care să dezvolte afacerile în care e implicate, persoană

Horoscop 27 iunie 2023 – Fecioară

Apar niște oameni care vor să lucrați împreună, dar sunteți prea exigenți și o să faceți o verificare prealabilă înainte de orice angajament.

Horoscop 27 iunie 2023 – Balanță

E cineva care vrea de mult să fiți împreună, dar nu s-a putut la momentul respectiv. Acum însă, pare să se deschidă o perspectivă de acest gen. Ia vedeți.

Horoscop 27 iunie 2023 -Scorpion

O să comunicați mult mai bine cu șefii și, dacă o să respectați regulile, s-ar putea să fiți în cărți pentru o avansare, cultivați relația, păstrați-o la cald.

Horoscop 27 iunie 2023 – Săgetător

Se poate să fie mult de lucru la serviciu, epuizant și ca atare, e bine să aveți grijă de sănătate, să nu depășiți acel prag de oboseală și să nu vă îmbolnăviți.

Horoscop 27 iunie 2023 – Capricorn

Se vine cu propuneri de afaceri la voi și ceva tot o să fie pe placul vostru. Trebuie văzut cum stați cu timpul ca să nu vă fie afectat job-ul permanent.

Horoscop 27 iunie 2023 – Vărsător

Se poate să vă ocupați de casă, poate faceți niște modificări, vă luați mobilă, decorațiuni, vă ocupați și de terasă, de grădină sau poate vă mutați.

Horoscop 27 iunie 2023 – Pești

O să fie o activitate de grup care vă poate aduce beneficii și vă pregătiți de o plecare în vacanță. Poate tot așa, cu grupul de prieteni. O să fie un mediu antrenat.

Horoscop 27 iunie 2023 – Berbec

Se poate să negociați un contract și o să vă apărați punctul de vedere, condițiile pe care le pretindeți și o să bateți palma în cele din urmă

Horoscop 27 iunie 2023 – Taur

E momentul vostru de afirmare, ofertele de afaceri tot curg și o să alegeți pe cea mai valoroasă și care o să vă aducă bani mai mulți decât de obicei.

Horoscop 27 iunie 2023 – Gemeni

Ați putea lucra în paralel, și să vă drămuiți timpul ca să faceți față solicitărilor, că o să mai luați și o porție de respiro, să vă duceți în vacanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Un șofer băut și fără permis, a intrat cu mașina într-o casă, la Briceni

Un bărbat de 42 de ani din raionul Briceni a intrat cu mașina într-o casă, după ce a urcat...

/VIDEO/ Fericire mare pentru copii: S-a deschis tabăra din Cuhureștii de Sus

Tabăra prietenia din comuna Cuhureștii de Sus și-a deschis larg porțile pentru copii.  SEVIVI AIVOVA, elevă: „Mi-a plăcut că am...
  sursa: cursbnm.md