fbpx
25.8 C
Бэлць
joi, mai 23, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 28 aprilie

Citește și:

Atenţionări azi. Avem obligaţii şi profesionale şi de familie de care trebuie să ne ocupăm pe parcursul zilei şi o să ne dăm toată osteneala să fim la înălţime.

Vibraţia zilei este 1 şi scăpăm de restanțe şi începem proiecte noi.

Horoscop 28 aprilie 2023 – TAUR

Întrevedere cu oamenii care aşteaptă un răspuns de la voi şi o să lămuriţi acele chestiuni care ţin de sfera profesională şi alegeţi cu cine să lucraţi.

O să vă ocupaţi şi de casă şi de familie şi o să puteţi face şi câţiva paşi pe afară ca să vă dezmorţiţi.

Horoscop 28 aprilie 2023 – GEMENI

Se observă cheltuieli, dar şi promisiuni de bani, din colaborări, sau din sumele în plus pe care le va aduce partenerul de cuplu.

Vă mai gândiţi până luni dacă sunteţi dispuşi să prelungiţi o colaborare, sau să vă orientaţi spre altceva, care va fi mai rentabil.

Horoscop 28 aprilie 2023 – RAC

O să recuperaţi nişte bani şi se poate să daţi o raită pe la magazine, fie şi online ca să vă luaţi ce vă trebuie, poate faceţi o aprovizionare en-gros pentru un party, sau plecaţi din oraş.

O să daţi zor să vă achitaţi de obligaţiile familiale ca să puteţi ieşi pe undeva , în plimbare, la un film, la un spectacol.

Horoscop 28 aprilie 2023 – LEU

Veşti cam amestecate la voi şi o să alegeţi părţile bune, ca să alimentaţi optimismul, să puteţi face treabă ca lumea, şi să nu vă demoralizeze o veste mai puţin bună.

Se poate să puneţi umărul la pregătirea unui eveniment care v-ar aduce şi vouă un plus de vizibilitate că o să iasă ceva frumos.

Horoscop 28 aprilie 2023 – FECIOARĂ

Se pare că o să onoraţi invitaţia unor prieteni care vă invită pe la ei în altă localitate şi n-o să rataţi o astfel de decizie c-o să fie un minunat respiro.

Se poate să se contramandeze o reuniune cu prietenii, dar o să puneţi în locul ei o preocupare deconectantă şi tot bine o să fie.

Horoscop 28 aprilie 2023 – BALANŢA

O să scoateţi din banii puşi deoparte ca să puteţi pleca într-o excursie, să mai vedeţi alte locuri şi alţi oameni ca să vă detaşaţi de stresul cotidian.

E momentul să vă îngrijiti şi de voi, să alegeţi o plimbare în parc, înotul la piscină să vă detensionaţi.

Horoscop 28 aprilie 2023 – SCORPION

O să reluaţi o negociere care nici măcar nu trebuie să se încheie azi, ci o să vă puteţi gândi şi în weekend să vedeţi dacă vă încumetaţi, sau nu.

Cineva care nu poate trăi fără voi vă căuta, şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele să ştiţi dacă vă mai vedeţi împreună.

Horoscop 28 aprilie 2023 – SĂGETĂTOR

E o vânzoleală la contul bancar poate pentru că scoateţi banii dintr-un depozit, şi o să aveţi de cheltuială, sau poate pentru că vi s-a aprobat un credit.

Aţi putea da o fugă prin ţară, pe undeva, dacă nu chiar şi prin străinătate ca să vă mai spălaţi gândurile.

Horoscop 28 aprilie 2023 – CAPRICORN

O să revină cineva cu intenţii, clare, de relaţie serioasă, de căsătorie, dacă n-aveţi pe nimeni şi o să vă bucuraţi că se mai poate face ceva, să fiţi împreună.

O să vă ocupaţi de copii, îi duceţi acolo unde le-aţi promis, poate e o zi aniversară şi pregătiţi un mini party.

Horoscop 28 aprilie 2023 – VĂRSĂTOR

Poate v-aţi propus să răsturnaţi casa cu susul în jos, să reamenajaţi interiorul, faceţi şi curăţenie şi o să vă pregătiţi, probabil şi de niscaiva musafiri.

Poate aveţi o datorie morală faţă de cineva care e bolnav şi o să trebuiască să-i faceţi o vizită, să-i duceţi medicamente, mâncare.

Horoscop 28 aprilie 2023 – PEŞTI

Se adună grupul de prieteni ca să plecaţi undeva în excursie, să vă aerisiţi, să revedeţi şi nişte prieteni, rude, ca să vă încărcaţi, sufleteşte cu iubirea lor.

Poate are loc o întâlnire cu grupul ca să reluaţi o activitate de timp liber, poate practicaţi un sport , vă duceţi la aer curat.

Horoscop 28 aprilie 2023 – BERBEC

Sunt ceva plăți obligatorii de făcut pentru că altfel o s-aveţi de achitat amenzi şi n-o să staţi prea bine cu banii – cel mai bine să fiţi cu cheltuielile la zi.

Poaşte daţi o fugă cu maşina în service ca să vă siguraţi că e totul funcţional să n-aveţi surprize la volan dacă plecaţi la drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Inginer cadastral din Elizaveta, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență

Un fost inginer cadastral de la primăria Elizaveta, municipiul Bălți, a fost reținut fiind suspectat de comiterea traficului de...

SUA critică decizia Spaniei, Irlandei şi Norvegiei de a recunoaşte Palestina ca stat

Casa Albă a dezaprobat, miercuri, decizia pe care Spania, Irlanda şi Norvegia au luat-o de a recunoaşte formal Palestina...
  sursa: cursbnm.md