fbpx
13.5 C
Бэлць
sâmbătă, februarie 24, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 3 februarie

Citește și:

O zi chiar frumoasă, cu surprize. O să ne facem programul în funcție și de preferințele celor dragi, dar nu vom face abstracție nici de ce ne dorim, să facem un melanj echilibrat.

Horoscop 3 februarie 2024 – VĂRSĂTOR

Întrevedere cu grupul care vrea să puneți umărul la o activitate care v-ar aduce vizibilitate și ați intra într-o altă categorie socială.

Poate se vorbește despre voi în public, vi se oferă un premiu, e ceva care vă stârnește interesul pentru încă o afacere care o să vă aducă succes.

Horoscop 3 februarie 2024 – PEȘTI

E rost de plimbare și de intrat la un film, o piesă de teatru, la un concert și să mai scăpați de muncă, să vă mai și destindeți.

Poate aflați azi un răspuns legat de un accept, că o să lucrați și altceva decât ce ați fost obișnuiți și o să fie ceva nou-nout.

Horoscop 3 februarie 2024 – BERBEC

Se poate să întâlniți pe cineva care să fie aproape de sufletul vostru și să vă bucurați de o compatibilitate neașteptată.

Poate are loc un eveniment festiv și vreți să fiți și voi de față, să strângeți rândurile, să revedeți prietenii de care vă era dor.

Horoscop 3 februarie 2024 – TAUR

Poate fi un moment decisiv pentru voi să vă exprimați sentimentele, să-i spuneți ființei iubite ce simțiți pentru ea, că nu puteți trăi fără ele.

Poate să faceți cunoștință cu niște oameni care vă pot deveni parteneri de afaceri și să fie o colaborare spornică.

Horoscop 3 februarie 2024 – GEMENI

Anturajul, ca de obicei, e un bun suport pentru voi, în special cel feminin, de data asta, și o să vă refăceți starea de spirit ca să funcționați la capacitate maximă la serviciu.

O să vă lărgeștiți și voi cercul de prieteni dacă ieșiți în societate și vă extindeți aria de influență.

Horoscop 3 februarie 2024 – RAC

Se poate să vă dați întâlnire cu rudele, poate e o sărbătoare în familie, vin oameni care v-au lipsit și puneți la cale evenimentele ulterioare, nunți, botezuri, aniversări.

O să mai faceți un pas spre căsătorie, dacă asta vă doriți, și o să le spuneți și prietenilor noutatea.

Horoscop 3 februarie 2024 – LEU

Se poate să aveți o aniversare în familie, și să pună toată lumea umărul să se simtă toată lumea bine, că nu vă plac petrecerile anoste.

Se poate să vă scoată la o cafea cineva care își dorește să luați în serios o ofertă de lucru și vedeți ce impresie vă face.

Horoscop 3 februarie 2024 – FECIOARA

V-au rămas niște lucruri nespuse în relația cu partenerul și poate ieșiți la o plimbare, să fiți într-un spațiu neutru ca să vă destăinuiți, să vă faceți declarații de dragoste.

Poate faceți cunoștință, într-un context anume, cu niște oameni care vin cu o idee de activitate comună – poate fi și un sport.

Horoscop 3 februarie 2024 – BALANTA

Poate vă faceți timp și pentru preocupările casnice și pentru distracție, să vă luați de undeva și doza de bună-dispoziție, să fiți în formă de luni încolo.

Se poate să dați ochii cu cineva care vrea să vă cunoașteți mai bine și dacă sunteți în căutarea perechii de suflet o să vă arătați interesul.

Horoscop 3 februarie 2024 – SCORPION

Se așteaptă un răspuns de la voi și nu mai puteți trage de timp, trebuie să spuneți ce gânduri, sentimente aveți față de cineva anume, în vederea unei relații.

Poate vă asociați cu un partener de afaceri și puneți la cale detaliile noului proiect – le disecați la o cafea.

Horoscop 3 februarie 2024 – SĂGETĂTOR

E dor de duca prin țară, prin străinătate la voi și o să vă alăturați unui grup, că aveți priză și oamenii care vă împărtășesc pasiunile.

Voi sunteți în expectativă, știți că o să apară cineva care să vă completeze, frumos, sufletește, dacă n-aveți pe nimeni

Horoscop 3 februarie 2024 – CAPRICORN

Se poate să faceți voi primul pas spre împăcare, contrar așteptărilor, și să o scoateți în oraș pe ființa iubită, că aveți să-i spuneți niște lucruri.

Se poate să întâlniți la un party pe cineva care să vă ofere un sprijin profesional.

Sursa: StirilePROTV

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți are director. Cine este acesta

Maxim Calmațui este noul director al Întreprinderii Municipale „Direcția Reparații și Construcții Drumuri” Bălți. Comisia de concurs a anunțat...

„Domnule Logsdon, dar Dmneavoastră cine sunteți?” Marina Tauber, înfuriată că a fost inclusă în lista sancțiunilor SUA

Deputata Marina Tauber este indignată de sancțiunile impuse de SUA. Aceasta a venit cu o reacție pe rețelele de...
  sursa: cursbnm.md