fbpx
6.5 C
Бэлць
joi, februarie 22, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 4 februarie

Citește și:

O zi destinsă în care ne vom elibera de poveri și vinovății, manifestând sinceritate și înțelegere față de cei din jur.  

Horoscop 4 februarie 2024 – VĂRSĂTOR

O să puteți face o plimbare în afara orașului, să revedeți niște buni prieteni și să stați la povești, să puneți țara la cale, că vreți să spargeți monotonia.

Întrevedere cu cineva care este pe lungimea voastră de undă din punct de vedere profesional și vrea să vă propună o afacere.

Horoscop 4 februarie 2024 – PEȘTI

O să luați parte la un eveniment care se poate referi și la voi, să vă aibă în prim plan că ați făcut niște lucruri notabile și să vi se mulțumească în mod public.

Se poate să vă duceți la un spectacol și să vă bucurați de o atmosferă plăcută, să vă încărcați bateriile pentru perioada care urmează.

Horoscop 4 februarie 2024 – BERBEC

Intrevedere cu cineva care speră să vă asociați în vederea unei colaborări și o să vă consultați agenda să vedeți cum stați, că sunteți cât se poate de ocupați.

E o ceremonie, poate se căsătoresc niște prieteni, și o să vă duceți chiar dacă petrecerea e în alt oraș și vă întoarceți noaptea.

Horoscop 4 februarie 2024 – TAUR

O invitație la o zi de naștere sau e altceva care adună niște prieteni la un loc și o să fie o atmosferă în care să vă simțiți în largul vostru.

Se poate să vă vină în vizită cineva care așteaptă de ceva vreme o astfel de ocazie și o să aflați noutăți care vă pot schimba unele decizii.

Horoscop 4 februarie 2024 – GEMENI

Se poate să faceți un consiliu de familie să vedeți ce se votează în plen – când vine vorba despre economiile familiei, vă mutați sau cumpărați altă mașină.

Vă scoate la o cină în doi cineva care vrea să vă spună ce decizie a luat vis-a-vis de relația voastră și o să-i spuneți și voi ce părere aveți.

Horoscop 4 februarie 2024 – RAC

Sunt niște oameni care așteaptă de ceva vreme să vă întâlniți și acum poate vă faceți într-adevăr timp să vă reuniți, poate cu un prilej anume.

O să dislocați o sumă de bani ca să-i scoateți pe cei dragi în oraș, să-i duceți la un spectacol, sau pur și simplu în vizită la rude.

Horoscop 4 februarie 2024 – LEU

Poate o să discutați la cafea despre un proiect care era în pregătire de anul trecut și dacă v-ați decis o să dați sfoară în țară să primiți susținere, sponsorizare.

Se poate să vă curteze cineva în vederea unui fotoliu de șef și dacă sunteți dispuși să vă asumați niște responsabilități vă dați acceptul.

Horoscop 4 februarie 2024 – FECIOARĂ

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care este interesat de voi, persoana, și să legați o prietenie, o relație amoroasă, dacă sunteți și voi în căutarea perechii de suflet.

Se autoinvită cineva pe la voi și o să vă facă plăcere să schimbați impresii cu cineva care e în rezonanță cu voi.

Horoscop 4 februarie 2024 – BALANȚĂ

Se poate să faceți o tratatie că vor fi niște motive, dar se poate și doar ca să vă întrețineți cu niște persoane dragi și scumpe la vedere.

Se poate să vă iasă în cale cineva care este pe lungimea voastră de undă, sau cel puțin așa pare, și să încercați să aveți o relație.

Horoscop 4 februarie 2024 – SCORPION

O să ieșiți cu grupul de prieteni pe undeva și o să vă asigurați că se simte toată lumea bine, poate acceptați destinația aleasă de ei.

E cineva care se insinuează în viața voastră și dacă îl găsiți un loc în inima voastră o să vă puteți continua viața împreună. Vedeți.

Horoscop 4 februarie 2024 – SĂGETĂTOR

O să treceți în revistă niște prieteni care vă invită unii la ei, alții în oraș, la vreun târg, o expoziție, un spectacol și pare să fie o zi încărcată cu de toate.

E posibil să vă treziți cu o surpriză plăcută și să vă bucurați de un plus de atenție din partea cuiva care vă iubește.

Horoscop 4 februarie 2024 – CAPRICORN

Se poate să inițiați voi niște lucruri, o plecare pe undeva, sau să jucați ceva pe un teren de sport, sau să vă duceți la schi, la sanie, unde știți că le place și celorlalți.

Poate reușiți să-i spuneți ființei iubite ce aveți pe suflet și o să vă eliberați de o încărcătură emoțională.

Sursa: StirilePROTV

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ O pacientă de la Internatul Psihoneurologic din Bălți ar fi murit în urma unei intoxicații cu alcool. Ce spun ceilalți pacienți

Pacienții de la Internatului Psihoneurologic din Bălți pot procura alcool fără mare efort. Acest fapt ar fi cauzat deja...

O tânără de 29 de ani a fost găsită moartă pe o stradă din Bălți

O tânără de 29 de ani a fost găsită moartă în această dimineață pe o stradă din municipiul Bălți....
  sursa: cursbnm.md