fbpx
7.8 C
Бэлць
duminică, martie 3, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 9 februarie. Luna Nouă aduce vești amestecate pentru toată lumea

Citește și:

Luna Nouă, cu vești amestecate. O să punem punctul pe i în chestiuni care țin atât de serviciu, cât și de viața personală, și o să ne eliberăm, o să știm cum stăm.

Vibrația zilei este 9 și o să folosim intuiția ca să luăm decizii corecte.

Horoscop 9 februarie 2024 – VĂRSĂTOR

Noutăți, poate vi s-a dat ok-ul pentru un proiect și o să începeți lucrul la ceva care vă place și care vă reprezintă. Poate fi un nou început.

E posibil să luați niște bani și să aveți cu ce să dați o fugă prin împrejurimi, la schi, la săniuș.

Horoscop 9 februarie 2024 – PEȘTI

Sunt chestiuni importante de rezolvat și nu o să vă lăsați până nu le dați gata pe toate ca să puteți pleca și voi liniștiți într-o vizită, într-o excursie prin țară 2, 3 zile.

Se poate să va macine o problemă de suflet mai veche și ați putea scăpa de ea dacă o să vorbiți despre ea cu cine trebuie.

Horoscop 9 februarie 2024 – BERBEC

Se poate să vă contacteze cineva care vă propune un business și pare tentantă oferta, și ca bani, dar și ca temă o fi ceva incitant pentru voi.

Poate vă iau prietenii pe sus să vă duciți la munte, la schi, sau ca să fiți împreună cu niște prieteni care sărbătoresc ceva aniversare, botez, nuntă.

Horoscop 9 februarie 2024 – TAUR

E un moment bun pentru un city break și organizați o escapadă turistică în mare viteză, poate îi faceți o surpriză partenerului de cuplu.

Poate dorul de cineva vă face să dați o fugă în alt oraș ca să spuneți cuiva un La mulți ani, sau poate îi faceți o declarație de dragoste.

Horoscop 9 februarie 2024 – GEMENI

E posibil să luați niște bani despre care nu știați nimic și să le luați alor voștri ce-si doreau de mult, poate rezervați o cameră la un hotel lângă o pârtie de schi.

Se poate să ieșiți la un tete-a-tete cu ființa iubită și să vă doriți să ajungeți și la căsătorie cât de curând.

Horoscop 9 februarie 2024 – RAC

Se poate să vă treziți cu o ofertă de lucru și să vină un ban în plus de aici, dacă vă hotărâți.

Vi se poate semna un act care să vă deschidă niște uși, să puteți avansa în carieră.

Horoscop 9 februarie 2024 – LEU

O să vă bucurați de o confirmare, că ați fost acceptați la un job, că vi se dă mâna liberă să lucrați la un proiect care v-ar aduce satisfacții profesionale.

Se poate să luați o decizie legată de viața personală – să vă căsătoriți poate.

Horoscop 9 februarie 2024 – FECIOARA

E posibil să luați niște suplimente salariale și să aveți cu ce să vă mișcați în weekend, ca să vă duciți cu ai voștri acolo unde știți că le-ar face plăcere.

Poate o să aveți grijă și de voi, de sănătate, de ce se întâmplă și cu ai voștri și vă duceți la medic.

Horoscop 9 februarie 2024 – BALANȚA

Vă faceți timp și pentru familie, să petreceți mai mult timp în doi, puteți pleca împreună și să lăsați toate grijile în urmă.

Prezența cuiva o să fie benefică, o să vă inspire și poate vă găsiți altceva de făcut, alt job, poate.

Horoscop 9 februarie 2024 – SCORPION

Încă mai sunt treburi urgente la serviciu și șefii sunt cu ochii pe voi, vă monitorizează pentru o promovare și o să vă achitați de toate obligațiile.

Parcă mai sunt niște lucrări pe acasă de făcut și o să profitați de weekend să mai faceți una, alta ca să puneți casa la punct.

Horoscop 9 februarie 2024 – SĂGETĂTOR

O invitație de la cineva aflat departe și care vă cheamă să-i faceți o vizită și o să vă duceți dacă nu sunt urgente pe acasă.

Poate ar fi bine să vă asigurați că mașina e în stare bună, actele nu sunt expirate și o să puteți pleca liniștiți la drum.

Horoscop 9 februarie 2024 – CAPRICORN

Se anunță bani și acum și în perspectivă și o să vă dozați eforturile ca să rezistați pe termen lung că vor fi și alte colaborări, probabil.

Poate vă gândiți la o afacere de familie și vă luați toate măsurile de precauție să fie cu succes că să aveți cu toții de câștigat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cum vrea Dubai să construiască cel mai mare aeroport din lume, care va gestiona peste 160 de milioane de pasageri pe an

În urmă cu puțin mai mult de 10 ani, în octombrie 2013, un A320 al companiei Wizz Air care...

UE va examina un nou ajutor de apărare pentru R. Moldova

Europenii iau în calcul un ajutor suplimentar de apărare pentru Republica Moldova în condiţiile în care Rusia își continuă...
  sursa: cursbnm.md