fbpx
20.6 C
Бэлць
duminică, septembrie 24, 2023

Igor Dodon laudă reacția lui Lukașenko la pandemie și o consideră drept exemplu

Citește și:

Una spune pentru Republica Moldova, altceva transmite pentru Minsk. În timp ce șeful statului, Igor Dodon, îndeamnă cetățenii să respecte măsurile de restricție în țara noastră, pentru administrația prezidențială a Belarusului, el afirmă că acțiunile lui Lukașenko, ar fi un exemplu.

„Adesea aduc ca exemplu poziția dumneavoastră cu privire la coronavirus și modul în care luptați împotriva acestei pandemii. Nimeni nu va înțelege situația din Belarus mai bine decât dumneavoastră. De aceea, acei „diferiți deștepți”, care dau sfaturi, mai bine să se uite ce se întâmplă la ei. Sunt convins că veți face față acestei pandemii, ca și noi”, a declarat Igor Dodon, citat de administrația de la Minsk.

În comunicatul lui Dodon despre „discuția în format online” cu Alexandr Lukașenko, nu se regăsesc cele anunșate mai sus. Acesta a ales să publice doar informații generale despre dialog.

Amintim că în pofida izbucnirii focarelor de COVID-19 în Belarus, Alexandr Lukașenko a pledat împotriva impunerii restricțiilor și i-a îndemnat pe cetățenii țării sale să nu intre în panică, ci să lucreze pământurile.

Republica Belarus a raportat până în prezent peste 16 mii cazuri de infectare cu COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ „Avea 37 de tăieturi”. Ce spune fiul femeii ucise de cele două minore la Telenești

"Avea 37 de tăieturi și era toată despicată" spune fiul femeii de 67 de ani ucisă cu cruzime de...

Primul aeroport din lume care nu va mai cere pașapoarte

Începând din 2024, Aeroportul Changi din Singapore nu va mai cere pașapoarte. Aici se va introduce un sistem de...
  sursa: cursbnm.md