fbpx
25.8 C
Бэлць
joi, mai 23, 2024

În Bălți vor fi deschise opt centre mobile pentru testarea rapidă la COVID-19

Citește și:

În municipiul Bălți vor fi create centre mobile pentru efectuarea testării rapide la noul tip de coronavirus. O decizie în acest sens a fost luată de către Comisia Situații Excepționale a municipiului Bălți.

Astfel, șase corturi vor fi amplasate lângă centrele medicilor de familie din oraș și câte un cort în satele Elizaveta și Sadovoe, care intră în componența municipiului Bălți.

O asemenea măsura a fost luată pentru a reduce riscul de infectare a personalului medical și a pacienților din cadrul instituțiilor medicale cu noul tip de virus.

Corturile, mobilierul și restul echipamentelor necesare vor fi oferite de către Direcția Situații Excepționale Bălți, iar materialele consumabile (dezinfectanți, măști, mănuși) vor fi furnizate de către Centrul Medicilor de Familie Municipal Bălți.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Inginer cadastral din Elizaveta, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență

Un fost inginer cadastral de la primăria Elizaveta, municipiul Bălți, a fost reținut fiind suspectat de comiterea traficului de...

SUA critică decizia Spaniei, Irlandei şi Norvegiei de a recunoaşte Palestina ca stat

Casa Albă a dezaprobat, miercuri, decizia pe care Spania, Irlanda şi Norvegia au luat-o de a recunoaşte formal Palestina...
  sursa: cursbnm.md