fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

În Republica Moldova vor fi angajați 900 de asistenți personali noi pentru copii cu dizabilități severe

Citește și:

900 de asistenți personali noi pentru copii cu dizabilități severe vor fi angajați pentru perioada septembrie 2022 – septembrie 2023, cu suportul UNICEF – Moldova, în baza unui memorandum semnat cu Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Susținerea copiilor cu dizabilități severe și facilitarea integrării lor în societate este unul dintre obiectivele principale ale Programului „Familia”, lansat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale.
Pentru dezvoltarea serviciilor sociale destinate acestei categorii de beneficiari, din septembrie curent și până în septembrie 2023, vor fi angajați 900 de asistenți personali noi, care vor asigura suport copiilor cu dizabilități severe și părinților acestora.
Măsura este implementată cu sprijinul UNICEF, în baza unui memorandum semnat cu Ministerul Muncii și Protecției Sociale.
Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”....
  sursa: cursbnm.md