fbpx
27 C
Бэлць
vineri, mai 24, 2024

Institutul Pantome a selectat culorile anului 2021

Citește și:

Celebrul institut Pantone a ales culorile anului 2021. Pentru a doua oară în istorie, au fost desemnate două culori, ci nu una – gri suprem și galben luminat. Decizia a fost influențată de evenimentele anului 2020, de la pandemia de COVID-19 până la protestele anti-rasism ale mişcării Black Lives Matter, din Statele Unite.

Potrivit membrilor institutului, nuanța de gri aleasă exprimă calmul și fundațiile dure din ciment al unei construcții, în timp ce culoarea galbenă aduce aminte de razele solare calde și buna dispoziție. În descriere, institutul vorbește despre „un mariaj dintre culorile care transmit mesaje de putere și speranță”.

Institutul Pantome selectează de peste două decenii cele mai relevante culori ale momentului. Acestea influențează mai apoi deciziile multor industrii printre care modă și design. Culoarea anului 2020 a fost albastrul clasic.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Eleganță, grație și măiestrie la primul campionat de gimnastică estetică, organizat la Bălți

Zeci de sportive talentate din toată țara, dornice să demonstreze eleganță, grație și măiestrie au participat la „Campionatului Național...

Mihaela Samoil a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte de la Baku

Luptătoarea Mihaela Samoil a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte, rezervat sportivelor sub vârsta de 23...
  sursa: cursbnm.md