fbpx
12.3 C
Бэлць
sâmbătă, mai 18, 2024

În raionul Florești a fost construit un pod de aproximativ 13 milioane de lei

Citește și:

Construcția podului peste râul Răut de lângă satul Ștefănești din raionul Florești a fost finalizată. Lucrările de construcție a podului au demarat la sfârșitul lunii iunie a anului 2019 și s-au încheiat la sfârșitul lunii noiembrie a anului curent.

Podul are o lungime de aproximativ 57 metri și lățimea de peste 12 metri. Conducătorii auto nu vor mai fi nevoiți să ocolească zona, reparația podului cu două benzi de circulație și patru deschideri asigură legătura între mai multe artere locale.

Tronsonul care trece peste pod face conexiunea dintre satele Cașunca și Prodănești, devenind parte a traseului național G-52.

Lucrările de reparație au fost realizate din sursele Fondului Rutier cu o valoare a investiției de aproximativ 13 milioane lei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Prim-Ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu reprezentanții organizației Crucea Roșie

Sprijinul oferit de organizația Crucea Roșie persoanelor vulnerabile din Republica Moldova, inclusiv refugiaților, a fost discutat de prim-ministrul Dorin...

/METEO/ Cer noros, dar fără precipitații. Câte grade vor fi astăzi

Pentru astăzi, 18 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi...
  sursa: cursbnm.md