fbpx
17.4 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Jānis Mažeiks mulțumește moldovenilor pentru găzduirea Summit-ului Comunității Politice Europene: „Moldova a fost într-adevăr centrul Europei”

Citește și:

Șeful Delegației UE în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, a mulțumit moldovenilor pentru găzduirea Summit-ului Comunității Politice Europene 2023.

„Dragi moldoveni, vă mulțumesc foarte mult pentru ospitalitatea cu care ați găzduit Europa – atât de mulți lideri europeni – în ultimele două zile!

Ieri Moldova a fost într-adevăr centrul Europei.

50 de lideri europeni, inclusiv cei mai înalți patru oficiali UE, s-au simțit ca acasă la Bulboaca. Am auzit de la mai mulți dintre ei o mare admirație pentru buna organizare a evenimentului, despre drumul pitoresc spre Bulboaca și despre Castelul Mimi.

Summit-ul Comunității Politice Europene, organizat impecabil, a arătat încă o dată că Moldova este o ţară europeană, care poate face lucrurile la cele mai înalte standarde. Am văzut în practică determinarea și concentrarea tuturor pentru a asigura un eveniment perfect.

Aș dori să mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment important, care va rămâne ca reper pentru următoarele summit-uri ale CPE.

Și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a aduce Moldova mai aproape de UE. Sunt sigur că veți fi la fel de hotărâți în activitatea dumneavoastră de integrare europeană ca și în pregătirea reuniunii CPE”, a scris oficialul pe pagina s-a de Facebook.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md