fbpx
25.8 C
Бэлць
joi, mai 23, 2024

Mai mulți transportatori de mărfuri și persoane din nordul țării, care activau ilicit, au fost amendați de inspectorii ANTA

Citește și:

Mai mulți transportatori de mărfuri și persoane din nordul țării, care activau ilicit, au fost amendați săptămâna trecută, în urma verificărilor efectuate de inspectorii Agenției Naționale Transport Auto (ANTA) în Bălți, Fălești, Râșcani, Soroca, precum și pe traseele de legătură cu punctele de traversare a frontierei de stat Costești, Otaci și Criva.

Inspectorii ANTA au aplicat amenzi și transportatorilor din Chișinău, Ialoveni, Orhei, Telenești, Nisporeni, Căușeni, Cimișlia, Cahul, Leova, dar și celor de pe traseele de legătură cu punctele de traversare a frontierei de stat Leușeni și Giurgiulești.

Pentru 30 de conducători auto a fost aplicată măsura de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului, fiindu-le ridicate plăcuțele cu numărul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare.

În cadrul controalelor planificate, cinci operatori de transport rutier s-au ales cu amenzi de 72.000 lei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

SUA critică decizia Spaniei, Irlandei şi Norvegiei de a recunoaşte Palestina ca stat

Casa Albă a dezaprobat, miercuri, decizia pe care Spania, Irlanda şi Norvegia au luat-o de a recunoaşte formal Palestina...

/VIDEO/ Tinerii spun NU corupției. Elevii din Răuțel au învățat care sunt consecințele corupției

Elevii claselor a 8-a și a 9-a de la Gimnaziul „Alexei Mateevici”, din satul Răuțel, raionul Fălești spun: „Nu...
  sursa: cursbnm.md