fbpx
25.3 C
Бэлць
luni, iunie 17, 2024

Mama Mădălinei Cojocari, fata din Republica Moldova dispărută în Carolina de Nord, şi-a recunoscut vina în faţa instanţei

Citește și:

Diana Cojocari, mama Mădălinei Cojocari, o copilă care a dispărut în anul 2022, în Carolina de Nord, a pledat vinovată luni pentru faptul că nu a raportat la timp dispariția fetei, notează știrileprotv.ro.

Mădălina a fost văzută ultima dată pe 21 noiembrie 2022, când cobora din autobuzul care o ducea spre școală, în orașul Cornelius. Fata avea atunci 12 ani.

Luni, judecătorii i-au transmis Dianei Cojocari, originară din Republica Moldova, că ar putea fi deportată dacă își schimbă declarația, inițial aceasta susținând că este nevinovată. Acum, femeia și-a recunoscut vina în fața instanței.

Diana Cojocari și soțul ei, Christopher Palmiter – tatăl vitreg al Mădălinei – nu au raportat dispariția fetei decât câteva săptămâni mai târziu, pe 15 decembrie 2022, deși au spus poliției că au văzut-o ultima dată în seara zilei de 23 noiembrie 2022.

Deși au căutat-o chiar și în zone muntoase, anchetatorii nu au reușit să obțină indicii cu privire la locul în care se află acum Mădălina.

Palmiter a declarat că pe 24 noiembrie 2022 a mers la locuința unor rude din Michigan pentru a-și recupera câteva lucruri, în urma unei dispute cu soția sa. Diana ar fi intrat în camera fetei în jurul orei 11.30 dimineața, atunci când a văzut că nu se afla acolo.

Când Palmiter s-a întors acasă, pe 26 noiembrie, Diana l-ar fi întrebat unde este fiica lor. Acesta ar fi întrebat-o, la rândul său, același lucru.

La scurt timp de la raportarea dispariției, părinții au înmânat o declarație cu privire la lipsa fetei pe care poliția a făcut-o publică pe 22 decembrie.

Ambii părinți au fost arestați fiind acuzați că nu au raportat dispariția în termen de 24 de ore. Palmiter a fost eliberat în august pe cauțiune, Diana fiind încă în arest, în Mecklenburg.

În august, bunica fetei, Rodica Cojocari, a spus că nepoata ei „este vie, dar a fost răpită”. Aceasta o acuză pe fiica ei, Diana Cojocari, și pe soțul acesteia că au traficat-o pe Mădălina pentru suma de 5 milioane de dolari.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Sursa: știrileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

După două zile de vreme caldă meteorologii anunță un nou cod de instabilitate atmosferică

Un nou cod de instabilitate atmosferică a fost emis de către meteorologi. Acesta intră în vigoare astăzi în intervalul...

Două focare de pestă porcină, în nordul țării. ANSA anunță recompense bănești celor care vor notifica despre depistarea unor cadavre de mistreți

Centrul Republican de Diagnostic Veterinar a confirmat prezența virusului pestei porcine africane în probele recoltate de la porcii domestici...
  sursa: cursbnm.md