fbpx
24.1 C
Бэлць
miercuri, iulie 24, 2024

Mesajul Consulatului General al României la Bălți pentru medicii români care au activat în spitalul din oraș

Citește și:

Medicii și asistenții medicali din România, care au venit pe 30 aprilie, în țara noastră, pentru a ajuta doctorii basarabeni în lupta cu virusul ucigaș își încheie astăzi activitatea. Aceștia au activat în unitățile sanitare din municipiile Bălți, Chișinău și Cahul.

Consulatul General al României din Bălți a venit cu un mesaj de mulțumire pentru echipa medicală profesionistă care a activat în Spitalul Clinic Bălți.

„Mulțumim, eroilor din prima linie” este expresia care se cuvine s-o folosim cât mai des, în special în această perioadă de grea încercare pentru întreaga planetă, când milioane de medici și asistenți medicali sunt expuși, zilnic, riscurilor și pericolelor de infectare, de îmbolnăvire, de extenuare fizică și morală, dar continuă să vegheze sănătatea pacienților, oferind asistență medicală şi salvând vieți. Colectivul Consulatului General al României la Bălți își exprimă profunda mulțumire și recunoștință pentru echipa medicală din țara noastră care a venit în municipiul Bălți, tânără, extrem de profesionistă, pentru care pacientul este în primul rând un OM și apoi, un bolnav. În aceste momente foarte dificile Dumneavoastră sunteți siguranța, unitatea, prietenia, sensibilitatea și sprijinul nostru! În cele două săptămâni petrecute în misiunea umanitară din municipiul Bălți, prin naturalețe și devotament față de nobila profesie, echipa de cadre medicale a demonstrat calități deosebite și o contribuție enormă în depășirea acestor momente dificile care au pus la încercare întreaga umanitate. Cu convingerea că, prin ajutorul Dumneavoastră, totul va fi bine, ținem ca, din adâncurile sufletelor noastre, să vă mulțumim, pentru tot ceea ce faceți și pentru ridicarea prestigiului României, dragii noștri eroi: Nicolae Octavian BĂDOIU, Monica SANDU, Ciprian LUNGU, Cosmin BELOKLAVEK și Ionuț STRAINESCU și să vă dorim mult succes în activitatea pe care o întreprindeți, zi de zi, cu dăruire, calm, bunătate și promptitudine” se arată în mesajul Consulatului General al României la Bălți.

Amintim că 42 de medici şi asistenţi medicali români, au fost implicați în total în misiunea umanitară din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Au crescut taxele de studii la universitățile din Republica Moldova. Care sunt cele de la USARB

Taxa de studiu la universităţile din Republica Moldova a crescut. La Universitatea Alecu Russo din Bălți cea mai scumpă...

O fetiță din Sîngerei s-a născut în ambulanță. Nașterea a decurs fără complicații

O fetiță s-a născut în ambulanță, la data 19 iulie curent. La ora 15:33, Dispeceratul comun de urgență al...
  sursa: cursbnm.md