fbpx
17.4 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății nu a fost susținută

Citește și:

Moțiunea simplă asupra politicilor guvernamentale în domeniul sănătății publice, nu a fost susținută de majoritatea deputaților din Parlament. Astfel, Viorica Dumbrăveanu, rămâne în continuare ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

„Comisia protecţie socială, cu cinci voturi pro şi patru abţineri nu a susţinut moţiunea simplă”, a anunţat în plenul Parlamentului, şeful comisiei protecție socială, sănătate și familie Ghenadie Buza.

După mai multe ore de dezbateri și luări de cuvânt ale reprezentanților tuturor fracțiunilor, majoritatea deputaților au votat împotriva moțiunii. Proiectul a fost susținut doar de reprezentanții opoziției.

Moțiunea simplă a fost semnată de grupul parlamentar Pro Moldova și Fracțiunea Partidului Șor. Autorii acesteia au invocat „managementul inadecvat al situației, decizii ilegale și lipsa unei coordonări eficiente a acțiunilor între factorii implicați în gestionarea crizei epidemiologice”, solicitând și demisia ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md