fbpx
20.6 C
Бэлць
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Noi măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID-19 în RM. Ieșirile în grupuri mai mari de trei persoane, interzise

Citește și:

Începând de mâine, 27 martie, circulaţia persoanelor în afara locuinţei se va face numai cu respectarea măsurilor generale de prevenire a răspândirii COVID-19. Deplasările în locuri publice pentru un grup ce depășește numărul de trei persoane vor fi interzise. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu.

Pentru a evita răspândirea coronavirusului pe teritoriul Republicii Moldova, începând de mâine nu vom avea voie să ne deplasăm fără a avea la noi acte de identitate, iar dacă vom fi stopați de polițiști va trebui să răspundem la un șir de întrebări.

Totodată premierul a anunțat că săptămâna viitoare va fi declarată liberă pentru toți angajații din sectorul bugetar, cu excepția celor din sectorul medical și cei din menținerea ordinei publice.

Potrivit primului ministru, Ion Chicu, pentru ca partidele politice să poată dona bani pentru lupta cu COVID-19 vor fi făcute modificări în legislație.

Iar președintele, Igor Dodon a propus ca cetățenii RM care revin în această perioadă acasă să fie testați la intrarea în țară. Totodată, Dodon propune să fie testați la COVID-19 și toți medicii implicați în prima linie, este vorba despre cel puțin 10 mii de persoane.

blob:https://www.privesc.eu/d4403f25-8574-42fc-b761-cdb9f61f572e

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ „Avea 37 de tăieturi”. Ce spune fiul femeii ucise de cele două minore la Telenești

"Avea 37 de tăieturi și era toată despicată" spune fiul femeii de 67 de ani ucisă cu cruzime de...

Primul aeroport din lume care nu va mai cere pașapoarte

Începând din 2024, Aeroportul Changi din Singapore nu va mai cere pașapoarte. Aici se va introduce un sistem de...
  sursa: cursbnm.md