fbpx
24.1 C
Бэлць
miercuri, iulie 24, 2024

O mamă suspectă la coronavirus este căutată de poliție

Citește și:

O mamă și copilul său, ambii suspecți la coronavirus, sunt căutați de poliție, după ce au fugit din spital înainte să fie examinați și să le fie prelevate probele pentru analiza de laborator.

Anunțul a fost făcut de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing de presă. Potrivit ministrei femeia ar fi agresat cadrele medicale și a refuzat să le permită să examineze copilul.

În acest caz a fost sesizată poliția. Gestul femeiei a fost calificat ca unul iresponsabil. Potrivit autorităților ea pune în pericol viața ei, a pruncului și a celor din jur. O persoană contaminată cu COVID-19 reprezintă risc de contaminare pentru 4-5 persoane. 

Și tot așa merge șirul și vedeți cum se declanșează situația. Când persoanele întrunesc criteriile de caz suspect, sunt obligate să respecte regimul de autoizolare, să apeleze medicul de familie”, a menționat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Ministra a adăugat că mai multe detalii despre acest caz vor fi anunțate pe parcursul zilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Au crescut taxele de studii la universitățile din Republica Moldova. Care sunt cele de la USARB

Taxa de studiu la universităţile din Republica Moldova a crescut. La Universitatea Alecu Russo din Bălți cea mai scumpă...

O fetiță din Sîngerei s-a născut în ambulanță. Nașterea a decurs fără complicații

O fetiță s-a născut în ambulanță, la data 19 iulie curent. La ora 15:33, Dispeceratul comun de urgență al...
  sursa: cursbnm.md