fbpx
28.3 C
Бэлць
miercuri, iulie 24, 2024

OFICIAL. O moldoveancă infectată cu coronavirus

Citește și:

O femeie din Republica Moldova este contaminată cu virusul ucigaș COVID-19. Aceasta avea grijă de o bătrână din localitatea Paese, provincia Treviso, care a murit marţi.

Femeia, în vârstă de 75 ani, în ultimul timp a intrat în contact cu 30 de persoane, acestea au fost supuse testelor de diagnosticare a coronavirusului.

Toţi sunt asimptomatici, iar testele au fost trimise şi la Padova pentru o confirmare. Între timp, moldoveanca şi ceilalţi pacienţi se află în carantină la domiciliu.

Alte 7 ţări europene au raportat primele lor cazuri de contaminare cu noul virus: România, Grecia, Macedonia de Nord, Croaţia, Austria, Elveţia şi Norvegia, iar Franţa a anunţat al doilea deces.

De asemenea au apărut primele cazuri în Georgia, Algeria, Pakistan şi Brazilia.

Potrivit portalului oficial, https://www.worldometers.info/coronavirus/ în lume au fost înregistrate peste 82 400 de cazuri cu infectare de COVID-19, 2 808 persoane au decedat, iar peste 33 000 de persoane au fost tratate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Au crescut taxele de studii la universitățile din Republica Moldova. Care sunt cele de la USARB

Taxa de studiu la universităţile din Republica Moldova a crescut. La Universitatea Alecu Russo din Bălți cea mai scumpă...

O fetiță din Sîngerei s-a născut în ambulanță. Nașterea a decurs fără complicații

O fetiță s-a născut în ambulanță, la data 19 iulie curent. La ora 15:33, Dispeceratul comun de urgență al...
  sursa: cursbnm.md