fbpx
25.8 C
Бэлць
joi, mai 23, 2024

Orașele din nordul țării sunt cele mai afectate de șomaj

Citește și:

Cele mai multe persoane, care nu au loc de muncă sunt înregistrate în orașele Ocnița, Soroca, Drochia, Dondușeni, Glodeni, Edineț și Briceni.

Astfel, cei mai mulți șomeri sunt înregistrați în orașul Ocnița – 2.582, acesta este urmat de municipiul Soroca cu 1.552 de șomeri. Urmează orașul Drochia cu 1.545 și Dondușeni cu 1.419 șomeri. În orașul Glodeni, 1.238 de persoane nu au serviciu, iar în municipiul Edineț – 1.153. Orașul Briceni la fel intră în clasament, aici au fost înregistrate 1.086 de persoane, care nu au posturi de muncă.

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forței de Muncă, până la data de 30 iunie, în Republica Moldova, erau aproximativ 8.400 locuri de muncă vacante și aproape 34.900 de şomeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Tradițiile nu se uită la Prepelița. De hramul satului, copiii s-au întrecut la trântă pentru iepure și cocoș

Distracție mare a fost miercuri la hramul satului Prepelița din raionul Sîngerei. https://youtu.be/NH23sKHu4_4 IULIAN ERIMEI, primarul comunei Prepelița, raionul Sîngerei: „Satul...

Inginer cadastral din Elizaveta, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență

Un fost inginer cadastral de la primăria Elizaveta, municipiul Bălți, a fost reținut fiind suspectat de comiterea traficului de...
  sursa: cursbnm.md