fbpx
18 C
Бэлць
sâmbătă, iunie 22, 2024

Patru lucrători medicali din Soroca, diagnosticați cu COVID-19

Citește și:

Patru dintre cei 14 bolnavi cu coronavirus din Soroca, sunt lucrători medicali de la Substația Medicală Urgentă din oraș. Informația a fost confirmată de medici din instituțiile curative din localitate.

Este vorba atât de medici, cât și de felceri. Informația a fost confirmată de surse interne din sistemul medical local, transmite Observatorul.md

Totodată un echipaj din cele cinci ale ambulanței nu activează pe motiv că nu sunt suficienți oameni.

Alți medici și felceri sunt investigați pentru a se afla dacă au contractat coronavirusul, iar un șofer de pe ambulanță este în carantină. 

„Un medic de la ambulanță a fost adus ieri la noi și l-am direcționat urgent la Chișinău, nici nu a intrat pe teritoriul spitalului” ne-a informat Valeriu Bordian, vice-director medical al Spitalului Raional Soroca. 

În timp ce conducătorii instituțiilor medicale din Soroca și autoritățile locale evită să vorbească la acest subiect, serviciul de presă al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească și al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale contactați de noi, nu au confirmat și nici infirmat, deocamdată, această informație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

De ce este importantă monitorizarea bugetului public în bugetare participativă?

Într-un oraș mic și primitor, locuitorii își doresc să se implice mai activ și să contribuie la proiectele de...

/VIDEO/ „Roadă avem, preț nu avem”. Agricultorii din nordul țării au început recoltarea grâului și orzului

În nordul țării au pornit combinele. https://youtu.be/TbPWYkR3JeA DORIN RUSU, jurnalist TVN: „În nordul țării recoltarea orzului este în plină desfășurare, iar...
  sursa: cursbnm.md