fbpx
16.4 C
Бэлць
miercuri, octombrie 4, 2023

Petrecere pe timp de carantină la Edineț

Citește și:

Petrecere cu muzică, grătar și băutură la Edineț. Mai mulți romi au fost surprinși în timp ce încalcă măsurile impuse pe timp de pandemie.

Aceștia au uitat de carantină și au ieșit la iarbă verde, unde au pregătit mai multe bucate din carne, transmite Știri.md.

Din imaginile făcute publice pe o rețea de socializare, se observă cel puțin 20 de persoane, deși pe perioada stării de urgență este interzisă aflarea pe străzi a grupurilor mai mari de 3 persoane.

„Orașul Edineț… Romii în toiul pandemiei (neuitând la ceea că numărul cazurilor pozitive de COVID-19 e în creștere pe oraș, raion și țară. Pentru ce au mai sistat autoritățile școlile, grădinițele, serviciile, parcurile? Cred că nu-i deranjăm pe Romi!”, a scris internautul care a făcut publice imaginile.

Potrivit legislației, pentru încălcarea măsurilor impuse de autorități, fiecare dintre petrecăreţi riscă amenzi de 22.500 de lei.

Satul Brânzeni din raionul Edineţ a intrat în carantină pentru 14 zile. Pe 20 aprilie acolo erau 101 persoane infectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Oamenii din nordul țării despre modificările Codului Electoral: „Dacă au furat, o să mai fure”

Parlamentul a votat, astăzi 4 octombrie, în lectură finală modificările Codului Electoral. Potrivit noilor prevederi persoanele care sunt bănuite,...

/VIDEO/ ONG-uri din mai multe țări se unesc în lupta împotriva corupției. La Bălți se organizează o conferință cu invitați internaționali

Bunele practici dar și strategii comune în domeniile transparenței decizionale, prevenirii și combaterii corupție în țările Parteneriatului Estic sunt...
  sursa: cursbnm.md