fbpx
10.9 C
Бэлць
sâmbătă, mai 18, 2024

Piscinele și bazinele din țară își reiau activitatea începând cu 10 august

Citește și:

Începând cu ziua de luni, 10 august, piscinele și bazinele din țară își pot relua activitatea. Admnistratorii acestor zone de agrement vor trebui să respecte cu strictețe instrucțiunile de funcționare în condiții de pandemie, anunțate de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.

Astfel, va trebui respectată cu strictețe curățenia și dezinfectarea frecventă a zonei de agrement, numărul vizitatorilor piscinei/bazinului de înot să nu depășească 50% din capacitatea maximă, fluxul să fie bine gestionat pentru a se evita aglomerația, iar înainte de a intra pe teritoriul obiectului să se efectueze triajul epidemiologic, care va include verificarea obligatorie a temperaturii pentru vizitatori de către o persoană instruită, responsabilă de această procedură.

Amintim că proprietarii și administratorii piscinelor au organizat luni, 3 august un protest în fața clădirii Guvernului, după ce vineri, 31 iulie, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis sistarea activității bazinelor în perioada stării de urgență.

În funcție de evoluția și tendința situației epidemiologice, măsurile restrictive vor fi revizuite.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Muzică, dans și chiar împușcături. Cum a fost sărbătorită Ziua Ușilor Deschise la USARB

La Universitatea din Bălți s-a organizat Ziua Ușilor Deschise. https://youtu.be/FlwlFFUWYBQ NATALIA GAȘIȚOI, rector USARB: „Ziua Ușilor Deschise o zi în care...

Mai mulţi copii palestinieni răniţi în Gaza vor fi trataţi în România

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, la Iaşi, că se fac pregătiri pentru primirea mai multor copii palestinieni...
  sursa: cursbnm.md