fbpx
13.7 C
Бэлць
miercuri, mai 22, 2024

Poliția de Frontieră a refuzat intrarea în R. M. pentru șase cetățeni străini

Citește și:

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră anunță că pe parcursul zilei de luni, 13 mai, a aplicat refuzul de autorizare a trecerii frontierei de stat pentru șase cetățeni străini. În punctele de trecere a frontierei, fluxul de persoane a constituit 50.298 traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de intrare în R. Moldova – 25.53 de traversări. 

Mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 31.532, traversările cetățenilor moldoveni au constituit 18.766.

„Cu referință la traversarea frontierei de către  cetățenii Ucrainei, a fost consemnat un număr total de 13 244 treceri, dintre care 6 485 pe sensul de intrare în Moldova. Totodată, numărul de 1 956 au constituit trecerile minorilor ucraineni”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Cele mai solicitate au fost punctele de trecere de la frontiera cu România 24.735 de traversări, la granița cu Ucraina au fost semnalate 14.538 de treceri și alte 11.025 traversări – la frontiera aeriană.

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat 14 treceri ilegale a frontierei de stat, 26 de persoane documentate; trei persoane au încălcat regimul în PTF; două documente de călătorie falsificate; patru cazuri de trafic ilegal de bunuri; 13 încălcări a regulilor de folosire a vinietei; o persoană, identificată conform consemnului național.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Atenție dacă ați cumpărat așa ciuperci. ANSA retrage din comerț un lot marca Lux Menu

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunțat astăzi retragerea din comerț a unui lot de ciuperci conservate marca...

/FOTO/ Cinci spitale raionale din țară dotate cu panouri fotovoltaice. Două sunt din nordul țării

Astăzi, la Spitalul raional Orhei, a avut loc inaugurarea panourilor fotovoltaice pentru cinci instituții medico-sanitare publice din țară. De...
  sursa: cursbnm.md