fbpx
23.5 C
Бэлць
duminică, iulie 14, 2024

Președintele raionului Edineț, condamnat pentru huliganism

Citește și:
Președintele raionului Edineț, Nicolai Melnic, a fost găsit vinovat și condamnat penal pentru huliganism. Funcționarul a fost amendat cu 550 unități convenționale, echivalentul sumei de 27 500 lei, prin decizia Judecătoriei Edineț, sediul centru, din 10 iunie. Contactat, alesul local a refuzat să discute cu jurnaliștii „Teleradio-Moldova”. Reprezentanții Consiliului raional Edineț au declarat că Melnic va face declarații atunci „când va fi pregătit”, transmite radiomoldova.md. 

Potrivit învinuirii înaintate de către acuzatorii de stat, președintele raionului Edineț ar fi acționat „cu agresivitate”, fără motive întemeiate, față de o femeie în vârstă de 28 de ani. Mai exact, acesta a fost acuzat și găsit vinovat că o îmbrâncit tânăra și i-a aplicat o lovitură cu palma peste mână, astfel cauzându-i dureri fizice și, în consecință, deteriorându-i telefonul mobil.

Victima a declarat că a încerca să înregistreze cu telefonul mobil faptul că la volanul automobilului de serviciu în care se afla funcționarul era o persoană care nu face parte din personalul instituției.

Incidentul a avut loc, potrivit Procuraturii Generale, pe 5 iulie 2023, într-un loc public.

Nicolai Melnic a pledat nevinovat, solicitând să fie achitat.

Jurnaliștii „Teleradio-Moldova” l-au contactat pe funcționar pentru o reacție. Acesta nu a răspuns apelurilor. Reprezentanții Consiliului raionul Edineț au precizat că Melnic va răspunde la întrebări și va veni cu o reacție atunci când „va fi pregătit”.

De precizat că sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel, în termen de 15 zile, la Curtea de Apel Bălți.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cod Roșu de caniculă. Recomandările Ministerului Sănătății

În contextul Codului Roșu de caniculă în Republica Moldova anunțat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Ministerul Sănătății vine cu...

/VIDEO/ Statul oferă milioane de lei pentru dezvoltarea localităților. Ce trebuie să facă primarii

APL-urile de nivelurile I și II pot obține finanțare de la stat pentru dezvoltarea localităților. Apelul competitiv de selectare...
  sursa: cursbnm.md