fbpx
-0.5 C
Бэлць
luni, decembrie 4, 2023

Prim-ministrul Dorin Recean a discutat cu oficialii BERD prioritățile de cooperare

Citește și:

Prioritățile pentru dezvoltarea economică a Republicii Moldova au fost discutate la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu directorul executiv regional pentru Republica Moldova, Europa de Est și Caucaz al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Matteo Patrone.

Oficialii s-au referit la prioritățile comune pentru sporirea atractivității investiționale a țării noastre și stimularea conectivității în comerț. Au fost trecute în revistă proiectele în derulare în domeniile: energetic, financiar, buna guvernanță și economia verde.

Totodată, au fost discutate măsuri pentru stimularea investițiilor și a businessului, prin extinderea portofoliului de garanții, în contextul situației de securitate volatile din regiune. 

Prim-ministrul Dorin Recean a menționat că Guvernul implementează în continuare reformele necesare pentru dezvoltarea sustenabilă a țării, cu accent pe reforma justiției, digitalizarea economică, investiții în infrastructură și realizarea măsurilor de consolidare a securității energetice.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ La Rîșcani, campania electorală continuă și după alegeri. De ce se învinuiesc candidații

Campania electorală continuă și după alegerea primarului, la Rîșcani. Actualul edil cere scuze publice din partea consilierului socialist, Vasile...

Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ziua în care ți se poate împlini cea mai mare dorință

Intrarea Maicii Domnului în Biserică sau Vovidenia este sărbătorită de credincioși pe 4 decembrie. Intrarea Maicii Domnului în Biserică...
  sursa: cursbnm.md