fbpx
31.6 C
Бэлць
sâmbătă, iulie 20, 2024

VIDEO:Primarul și viceprimarii de Bălți au amânat audiența cetățenilor din cauza coronavirusului

Citește și:

Anunțul a fost făcut de către edilul orașului, Renato Usatîi într-un live pe rețelele de socializare. Primarul susține că locuitorii orașului pot să discute cu el și adjuncții lui doar la telefon. Asta pentru a evita o eventuală infectare cu  Covid-19. Anunțul a fost făcut de către edilul orașului, Renato Usatîi într-un live pe rețelele de socializare. Primarul susține că locuitorii orașului pot să discute cu el și adjuncții lui doar la telefon. Asta pentru a evita o eventuală infectare cu  Covid-19.

Totodată edilul a mai zis că Republica Moldova nu este capabilă să facă față unei epidemii de coronavirus, iar populația nu-și va putea asigura procurarea medicamentelor pentru a lupta cu boala.

Usatîi spune că pentru a evita o îmbolnăvire în masă cu Covid-19 este necesar ca toate școlile și grădinițele, dar și întreprinderile care nu produc mărfuri de primă necesitate să-și sisteze activitatea.

Amintim că, în Republica Moldova, a fost înregistrat primul caz confirmat de infectare cu Covid-19. Este vorba despre o femeie de 48 de ani, revenită sâmbătă din Italia. În total, în avionul care a adus în Republica Moldova primul caz de coronavirus s-au aflat 136 de persoane, inclusiv membrii echipajului, patru cetăţeni din Transnistria și 10 ucraineni.

Totodată, alte trei persoane sunt suspectate de contaminare cu coronavirus.

https://www.facebook.com/RU1.md/videos/2311430729154637/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Republica Moldova își menține poziția în Clasamentul FIFA. Pe ce loc ne aflăm

Republica Moldova își menține poziția în Clasamentul FIFA. Țara noastră rămâne pe locul 152, la fel ca și în luna...

Fost rector ASEM – în cursa pentru funcția de președinte. De ce partid e susținut

Partidul Social Democrat European (PSDE) îl înaintează și-l va susține în cursa pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie, pe...
  sursa: cursbnm.md