fbpx
16.4 C
Бэлць
miercuri, octombrie 4, 2023

Primele cazuri de COVID-19 confirmate la Bălți

Citește și:

În total, astăzi au fost confirmate 22 de cazuri, patru dintre care sunt de import din țări precum Franța, Marea Britanie, România și Federația Rusă. Totodată, alte 18 sunt cazuri locale, două dintre acestea fiind din municipiul Bălți.

În total, până la ziua de astăzi au fost infectate 199 de persoane.

Printre persoanele infectate cu COVID-19, opt persoane sunt din sistemul medical din cadrul Spitalului Clinic Republican.

Ministrul Sănătății a spus că 18 persoane infectate cu COVID-19 au teste care au arătat negativ. Aceștia urmează a fi testați repetat săptămâna viitoare. Iar dacă probele vor fi confirmate, aceștia vor fi externați.

Totodată, alte nouă persoane au fost declarate deja tratate de COVID-19, asta după ce dublul test a fost negativ. Ele urmează a fi externate pe parcursul zilei de mâine.

În același timp, continuă creșterea numărului celor care au fost în deplasare la mănăstirea Poceaev. În total 20 din cei 30 sunt confirmați infectați cu coronavirus de tip nou.

Mai mult, printre bolnavi se numără și doi slujitori ai bisericii. Unul fiind printre pelerinii care au mers în Ucraina la Poceaev, iar altul este slujitor al Bisericii Arhanghel Mihail din Capitală.

Astăzi active rămân a fi 186 de cazuri, iar doi bolnavi au decedat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Oamenii din nordul țării despre modificările Codului Electoral: „Dacă au furat, o să mai fure”

Parlamentul a votat, astăzi 4 octombrie, în lectură finală modificările Codului Electoral. Potrivit noilor prevederi persoanele care sunt bănuite,...

/VIDEO/ ONG-uri din mai multe țări se unesc în lupta împotriva corupției. La Bălți se organizează o conferință cu invitați internaționali

Bunele practici dar și strategii comune în domeniile transparenței decizionale, prevenirii și combaterii corupție în țările Parteneriatului Estic sunt...
  sursa: cursbnm.md