fbpx
12.3 C
Бэлць
miercuri, mai 22, 2024

/VIDEO/ Raionul Fălești are un nou președinte

Citește și:

Raionul Fălești are președinte. Este vorba despre Vadim Roșca, membrul Partidului Social Democrat din Moldova. Acesta a fost ales cu votul a 17 consilieri din cei 32 prezenți la ședință. Pentru candidatura lui Roșca au votat consilierii din PSRM, Partidul „Șor”, Platforma DA și membrii Partidului Social Democrat din Moldova.

Totodată, cei 17 consilieri au votat și pentru candidaturile lui Eugen Moisei, Oleg Sava și Mihail Prodan în calitate de vicepreședinți de raion.

Vadim Roșca este administratorul companiei SC Lines Energy din România, dar și directorul unei companii cu sediul în satul Răuțel, din raionul Fălești.

Potrivit declarației de avere, anul trecut a încasat venituri de peste 700.000 de lei.

Potrivit fostului vice-președinte al raionului, Veaceslav Fusu, procedura de alegerea președintelui și vicepreședintelui s-a petrecut cu încălcări de procedură,  drept urmare un grup de aleși locali intenționează să se adreseze în instanță, pentru a cere abrogarea acestei decizii.

Ședința Consiliului Raional Fălești, în care a fost ales președintele de raion, a avut loc ieri, 26 decembrie.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Atenție dacă ați cumpărat așa ciuperci. ANSA retrage din comerț un lot marca Lux Menu

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunțat astăzi retragerea din comerț a unui lot de ciuperci conservate marca...

/FOTO/ Cinci spitale raionale din țară dotate cu panouri fotovoltaice. Două sunt din nordul țării

Astăzi, la Spitalul raional Orhei, a avut loc inaugurarea panourilor fotovoltaice pentru cinci instituții medico-sanitare publice din țară. De...
  sursa: cursbnm.md