fbpx
11.2 C
Бэлць
joi, februarie 22, 2024

Recean despre cele 12 TV rămase fără licență: nu vor putea să emită dacă se termină Starea de Urgență

Citește și:

Premierul, Dorin Recean,  spulberă speranțele celor 12 televiziuni rămase fără licență pe perioada Stării de Urgență. Acesta a declarat la o emisiune de la Jurnal TV că acestea nu vor putea să emită chiar dacă se termină Starea de Urgență, scrie realitatea.md. 

„Guvernul pregătește și a adopta mai multe pachete legislative, care să permită Guvernului să gestioneze astfel de situații în afara stării de urgență. Prin urmare cele 12 TV, care sunt despre propagandă și despre finanțare ilegală, despre deservirea unor grupări criminale nu vor putea să emită în eter chiar dacă se termină starea de urgență. Cele 12 canale nu vor putea să emită”, a declarat Recean.

Totodată, premierul a subliniat că și alte decizii la fel vor fi abordate în afara stării de urgență.

„Guvernul a muncit foarte mult ca să își pregătească instrumentariu necesar pentru a gestiona aceste probleme care au apărut în sarea de urgență și care necesitau intervenția de urgență a Guvernului pentru a fi gestionate anumite situații excepționale. Media, energetică, refugiați sunt foarte multe decizii”, a punctat prim-ministrul.

Amintim că, anterior ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a declarat că starea de urgență nu va mai fi prelungită, dacă situația nu se va agrava. Pe 24 noiembrie, starea de urgență a fost prelungită cu 30 de zile, începând cu data de 1 decembrie. De la începutul războiului din Ucraina, în țara noastră starea de urgență a fost prelungită de mai multe ori.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cum puteți beneficia de alocații suplimentare la implementarea măsurilor de eficiență energetică

Centrul Național pentru Energie Durabilă îndeamnă proprietarii de locuințe care intenționează să aplice pentru finanțare la Programul Fondului pentru...

/VIDEO/ Educația sexuală în școală. Ce spun părinții: pro sau contra

Tot mai mulți părinți din nordul țării susțin ferm introducerea educației sexuale în curriculumul educațional. Ei argumentează că acest...
  sursa: cursbnm.md