-1.1 C
Бэлць
vineri, ianuarie 27, 2023

Roamingul dintre Republica Moldova și România va fi eliminat

Cele mai citite

Taxele de convorbire la telefon dintre Republica Moldova și România urmează să fie în curând anulate. Este vorba despre plățile de roaming, iar premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, susține că această liberalizare ar fi un semnal bun pentru cetățeni, scrie realitatea.md.

Suntem în discuții cu partenerii din România ca să liberalizăm tarifele la Roaming. Discutăm cu Uniunea Europeană și în cadrul Parteneriatului Estic. Vor fi liberalizate pentru țările din Balcani. Ne dorim același lucru. Acum vom semna în decembrie la Parteneriatul Estic un acord regional de liberalizare a tarifului de Roaming. Sperăm să se miște Uniunea Europeană foarte repede și să fie liberalizate pentru toate țările Parteneriatului Estic. Între timp, noi discutăm cu partenerii din România să o facem în plan bilateral și ar fi un semnal bun pentru cetățeni”, a declarat Natalia Gavrilița într-un interviu pentru Pro Tv România.

De menționat că, anularea roamingului cu România va deschide calea parteneriatelor și cu alte țări în contextul în care se desfășoară discuții despre reducerea prețurilor la roaming.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimile știri

Până în toamnă, la Bălți va fi construit un heliport. Unde va fi amplasat  

Până la sfârșitul lunii septembrie, în municipiul Bălți va fi dat în exploatare un heliport pentru elicoptere medicale. Banii...
  sursa: cursbnm.md

Vezi mai multe știri