fbpx
11.8 C
Бэлць
vineri, aprilie 19, 2024

Șase colete cu țigări de contrabandă, depistate la frontiera moldo-ucraineană

Citește și:

90 000 de țigarete, cu timbru de acciz autohton, au fost depistate în apropierea frontierei moldo-ucrainene.

În data de 4 martie, în jurul orei 4:00, în urma unei alerte primite de la Secția de investigare a criminalității a Direcției, polițiștii de frontieră de la SPF Larga au inițiat o acțiune pentru combaterea contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Pe parcursul acțiunii, în zona localităților Coteala-Podvirievca, a fost identificată o persoană, care nemijlocit încerca să transporte coletele cu țigări prin contrabandă. Urmare a intervenției polițiștilor de frontieră, persoana vizată a încercat să părăsească locul infracțiunii, abandonând coletele cu țigări. 

Ca rezumat al măsurilor întreprinse în zona de frontieră au fost depistate și ridicate șase colete, care conțineau 90 000 de țigarete de marcă „Ritm” cu timbre de acciz RM. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală și a măsurilor speciale de investigați au fost indentificate și reținute două persoane din raionul Briceni, care la moment sunt cercetate în stare de libertate.

În prezent, eforturile ofițerilor de investigații se concentrează pe identificarea tuturor persoanelor implicate și documentarea întregii activități infracționale.

Persoanele acuzate de săvârșirea unei infracțiuni se prezumă nevinovate atâta timp cât vinovăția nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un conațional bănuit în organizarea migrației ilegale, reținut în flagrant

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Otaci împreună cu ofițerii de investigații a DR Nord au destructurat un grup...

/VIDEO/ La Viișoara, Edineț, a fost inaugurat un Centru de Consultanță în Afaceri

La Viișoara, Edineț, a fost inaugurat un Centru de Consultanță în Afaceri pentru cei care vor să-și inițieze o...
  sursa: cursbnm.md