fbpx
15.3 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Șase ucraineni care au traversat ilegal hotarul, reținuți la Briceni, în cadrul unei misiuni comune IGPF și FRONTEX

Citește și:

La 500 metri de linia frontierei moldo-ucrainene, angajații Sectorului Poliției de Frontieră Briceni în comun cu ofițerii FRONTEX au depistat șase cetăţeni străini, care au ajuns ilegal din Ucraina în Republica Moldova.

Ieri, 18 ianuarie 2024, în jurul orei 20.45, cu ajutorul Sistemului de Supraveghere Mobila cu Termoviziune din dotarea FRONTEX, echipa mixtă a observat pe direcția localităților „Novoia Slobodca-Bulboaca” mai multe persoane. Acestea înaintau pe jos spre interiorul țării.

În regiune a intervenit grupa operativă în vederea identificării și verficării persoanelor. A fost stabilită prezența a șase cetățeni ai Ucrainei, cu vârste cuprinse între 19 și 44 de ani. Persoanele au traversat ilegal frontiera de stat.

În cadrul documentării cazului, străinii au solicit azil pe teritoriul R. Moldova. Cercetările sunt continuate de către polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md