fbpx
18 C
Бэлць
sâmbătă, iunie 22, 2024

Serviciul Fiscal de Stat va verifica zilnic prețurile din farmacii

Citește și:

Începând cu astăzi, 27 martie, Serviciul Fiscal de Stat (FISC), în comun cu Inspecția Financiară va desfășura zilnic verificări în farmaciile din țară.

Autoritățile fiscale monitorizează activitatea a 812 farmacii, privind prețurile de livrare a produselor social importante, în vederea respectării prevederilor legislației în vigoare.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse, dar și a sesizărilor multiple parvenite din partea societății, sub aspectul majorării prețurilor de comercializare a produselor social importante au fost efectuate 54 controale fiscale, în rezultatul cărora au fost stabilite șase cazuri de încălcare fiscală.

Consumatorii sunt rugați să telefoneze la Linia Centrului de apel al Serviciului Fiscal de Stat 0 8000 1525, dacă depistează o majorare a prețurilor la mărfurile social importante, față de perioadele anterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

De ce este importantă monitorizarea bugetului public în bugetare participativă?

Într-un oraș mic și primitor, locuitorii își doresc să se implice mai activ și să contribuie la proiectele de...

/VIDEO/ „Roadă avem, preț nu avem”. Agricultorii din nordul țării au început recoltarea grâului și orzului

În nordul țării au pornit combinele. https://youtu.be/TbPWYkR3JeA DORIN RUSU, jurnalist TVN: „În nordul țării recoltarea orzului este în plină desfășurare, iar...
  sursa: cursbnm.md