fbpx
26.8 C
Бэлць
vineri, iunie 21, 2024

Și-a înscenat sinuciderea pentru ai da o lecție iubitei care l-a părăsit

Citește și:
Un tânăr din Edineț și-a înscenat moarte pe contul său de „Instagram”. Asta după ce s-ar fi certat cu iubita, care l-a anunțat că-l părăsește. Poliția a fost alertată de mama tânărului, care a spus că băiatul a dispărut pe 8 aprilie. Peste trei zile însă tânărul a revenit acasă.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul IP Edineț, unde au stabilit că în dimineața zilei când băiatul a dispărut, acesta s-ar fi certat cu iubita pe Instagram, după ce ea i-ar fi spus că nu dorește să continuie relația cu el.

Peste câteva ore, aproximativ la 16:20, tânărul i-a transmis prietenei sale două înregistrări video. În una el s-a filmat pe teritoriul unei întreprinderi din orașul Cupcini în preajma a trei rezervoare. În video el spune că își va pune capăt zilelor, iar în cel de-al doilea video, băiatul s-a ridicat pe scările unui rezervor și și-a luat rămas bun.

Camerele video de pe teritoriul întreprinderii au surprins tânărul în timp ce se deplasa spre rezervoare. După ore de căutare în nici unul dintre ele, specialiștii nu au depistat cadavrul tânărului.

Peste 3 zile de la dispariția băiatului, mama acestuia a găsit la uşa apartamentului o scrisoare de la fiul ei precum că el este bine şi să nu-şi facă griji.

Ulterior, în urma acţiunilor întreprinse, s-a stabilit că un prieten a adus scrisoarea şi a lipit-o pe uşă. Totodată, poliția a stabilit că toată perioada din momentul dispariției, tânărul se afla la domiciliul prietenului său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

De ce este importantă monitorizarea bugetului public în bugetare participativă?

Într-un oraș mic și primitor, locuitorii își doresc să se implice mai activ și să contribuie la proiectele de...

/VIDEO/ „Roadă avem, preț nu avem”. Agricultorii din nordul țării au început recoltarea grâului și orzului

În nordul țării au pornit combinele. https://youtu.be/TbPWYkR3JeA DORIN RUSU, jurnalist TVN: „În nordul țării recoltarea orzului este în plină desfășurare, iar...
  sursa: cursbnm.md