fbpx
4.7 C
Бэлць
vineri, decembrie 1, 2023

Un bărbat din Dondușeni a ajuns la spital cu arsuri de gradul III, după ce camera în care se afla a izbucnit în flăcări

Citește și:

O persoană a primit arsuri în urma unui incendiu izbucnit într-o casă de locuit din satul Țaul, raionul Dondușeni. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 18 noiembrie la ora 08:58 minute.

La fața locului pentru stingerea arderii au intervenit pompierii din cadrul Unității Salvatori și Pompieri Dondușeni. Ajunși, salvatorii au stabilit că focul a afectat o cameră cu suprafață de 12.5 m2 a unei case de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 09:46, iar flăcările au distrus lenjeria de pe vatră și lambriul de pe pod din camera. Totodată, proprietarul locuinței un bărbat în vârstă de 76 de ani, a primit arsuri de gradul III pe circa 9% a feței, fiind evacuat din locuința de vecini, înainte intervenției pompierilor IGSU. Acesta a fost preluat de medici și transportat la spitalul raional pentru îngrijiri necesare.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, angajații IGSU au stabilit că incendiul a fost provocat de supraîncălzirea sobei.

În acest context, cu scopul prevenirii incendiilor și intoxicațiilor, IGSU îndeamnă repetat cetățenii să respecte regulile antiincendiare în perioada rece a anului în timpul utilizării sobelor și a altora instalații de încălzit.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Moment istoric în nordul țării: A fost pusă piatra de temelie a Catedralei Românești, la Bălți

Într-o ceremonie plină de solemnitate, astăzi, la Bălți, a fost pusă piatra de temelie a Catedralei Românești. Momentul este...

Este Moldova pregătită să adopte Agenda europeană privind clima?

În 2023 a fost înregistrată cea mai călduroasă lună septembrie din istoria măsurătorilor meteorologice în mai multe țări europene....
  sursa: cursbnm.md