fbpx
12 C
Бэлць
sâmbătă, martie 2, 2024

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital, după ce a fost bătut de concubină

Citește și:

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce ar fi fost lovit de către concubină. Totul s-a întâmplat ieri, 7 februarie.

Polițiștii din Edineț au intervenit într-un caz de violență în familie, care a avut loc în municipiul Edineț. Potrivit cercetărilor preliminare, un conflict violent a izbucnit între o femeie în vârstă de 57 de ani și concubinul său de 44 de ani, pe fondul consumului de alcool. Femeia ar fi aplicat lovituri în regiunea capului bărbatului cu un obiect dur.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul raional Edineț pentru îngrijiri medicale. Victima va fi supusă unei examinări medico-legale pentru evaluarea leziunilor suferite.

Atât femeia, cât și bărbatul au fost testați alcoolscopic și s-a constatat că ambii erau în stare de ebrietate. În urma incidentului, a fost emis un Ordin de restricție pe o perioadă de 10 zile împotriva femeii.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru investigarea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii conform prevederilor legale în vigoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

UE va examina un nou ajutor de apărare pentru R. Moldova

Europenii iau în calcul un ajutor suplimentar de apărare pentru Republica Moldova în condiţiile în care Rusia își continuă...

Odesa, atacată noaptea trecută. Trei persoane au murit, printre acestea un bebeluș

În noaptea spre sâmbătă armata rusă a atacat regiunea Odesa. În urma acestuia au murit trei persoane, inclusiv un...
  sursa: cursbnm.md