fbpx
29.5 C
Бэлць
duminică, iunie 23, 2024

Un echipaj medical de la Bălți a asitat nașterea unei tinere din Sîngerei, la domiciliu

Citește și:

Un echipaj medical a fost solicitat în această dimineață la ora 00:52 pentru acordarea asistenței medicale de urgență unei gravide de 23 de ani, cu motivul solicitării „Sarcina III, 38 săptămâni” într-o localitate din raionul Sîngerei.

Pentru deservirea solicitării a fost alocată echipa de asistență medicală urgentă specializată Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SAMU Bălți în următoarea componență: medicul Liviu Prisăcari, asistentul medical Valeria Cijevski, infirmierul Dionisie Cechină și șoferul ambulanței Mihail Rotari, care a ajuns prompt la locul solicitării.

La domiciliu, echipa SAMU Bălți a examinat parturienta, care prezenta semne de debut al travaliului. La ora 01:20 s-a declanșat nașterea. Astfel venirea pe lume a nou-născutului a fost asistată de echipa de asistență medicală urgentă.

Ulterior, lăuza și nou-născutul, în stare satisfăcătoare au fost transportați la Centrul Perinatologic din cadrul IMSP Spitalul Raional Bălți pentru îngrijiri medicale corespunzătoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Nou curriculum școlar. Părinții se arată mulțumiți

Prevederile noului curriculum școlar sunt apreciate de părinți, care cred că acestea vor ajuta la atingerea unui nou nivel...

Un bărbat de 31 de ani s-a înecat în lacul dea Valea Trandafirilor: A fost căutat toată noaptea de scafandrieri

O persoană și-a pierdut viața în urma nerespectării regulilor de comportament în timpul scăldatului. În seara zilei de 22 iunie...
  sursa: cursbnm.md