fbpx
10.4 C
Бэлць
miercuri, aprilie 17, 2024

Un medic stomatolog din Bălți a fost răpus de COVID-19

Citește și:

Un alt medic din municipiul Bălți a pierdut lupta cu virusul ucigaș COVID-19. Este vorba despre stomatologul Dorin Mărgărint. Informația a fost făcută publică de către Societatea Stomatologică din municipiul Bălți, pe o rețea de socializare.

Cadrul medical s-a stins din viață în dimineața zilei de duminică, 11 aprilie, în urma complicațiilor provocate de COVID-19, la vârsta de doar 49 de ani.

Sincere condoleanțe și compasiune familiei și rudelor îndoliate… Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Lumina Împărăției Sale…. Zbor lin spre eternitate, Doctore…” se arată în mesajul de adio al colegilor.

De la începutul pandemiei, peste o sută de cadre medicale din Republica Moldova și-au pierdut viața în urma complicațiilor provocate de virus.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Moldovenii preferă produsele autohtone. R.M. a înregistrat o scădere a importurilor cu 7,5%

Moldovenii preferă tot mai mult produsele autohtone. Potrivit datelor Biroul Național de Statistică, importurile în Republica Moldova au înregistrat...

/VIDEO/ Biserica din lemn din satul Măcăreuca riscă să se prăbușească. Autoritățile nu au mijloace financiare

Biserica din lemn din satul Măcăreuca, are peste 230 de ani, iar ultima slujbă a fost ținută anii 90 https://youtu.be/B1bPDgzS3PA „Ați...
  sursa: cursbnm.md