fbpx
16.1 C
Бэлць
vineri, mai 17, 2024

Un nou partid înregistrat oficial pe arena politică din țară

Citește și:

Grupul Pro Moldova a fost înregisrat oficial ca partid politic în Republica Moldova. Acesta este condus de fostul democrat Andrian Candu.

Partidul își propune să joace un rol important în viața politică din țară.

„Partidul Politic „Pro Moldova” este înregistrat oficial în Republica Moldova, pe data de 18 iunie, după îndeplinirea tuturor cerințelor legale. Au fost colectate mai mult de 6 000 de semnături, au fost constituite 23 de organizații teritoriale. (…) Suntem un partid modern de centru-dreapta, care crede că Moldova poate și va reuși să iasă din acest cataclism cauzat de pierderea valorilor și promovarea nulităților. Pledăm pentru reanimarea tradițiilor noastre strămoșești impregnate cu note de tehnologii avansate și bune practici de guvernare” a declarat Andrian Candu în cadrul unei conferințe de presă.

Grupul parlamentar Pro Moldova a apărut în urma scindării Partidului Democrat, când mai mulți deputați au refuzat să accepte coaliția cu PSRM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Muzică, dans și chiar împușcături. Cum a fost sărbătorită Ziua Ușilor Deschise la USARB

La Universitatea din Bălți s-a organizat Ziua Ușilor Deschise. https://youtu.be/FlwlFFUWYBQ NATALIA GAȘIȚOI, rector USARB: „Ziua Ușilor Deschise o zi în care...

Mai mulţi copii palestinieni răniţi în Gaza vor fi trataţi în România

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, la Iaşi, că se fac pregătiri pentru primirea mai multor copii palestinieni...
  sursa: cursbnm.md