fbpx
25.3 C
Бэлць
luni, iunie 17, 2024

Un primar și mai mulți consilieri socialiști din Fălești aderă la un alt partid

Citește și:

Primarul și mai mulți consilieri din Navîrneț, Fălești, pleacă din PSRM și aderă la Partidul Renaștere, din care fac parte mai mulți ex-socialiști, anunță că funcționarii li se alătură, transmite realitatea.md. 

„Urmând primarul satului Navîrneț din raionul Fălești, mai mulți consilieri locali și organizații primare au părăsit PSRM. Toți împreună au decis să adere la partidul Renaștere. Împreună vom face viața oamenilor mai bună. Împreună renaștem Moldova”, transmite formațiunea.

Primarul din Navîrneț, Adrian Găină, a plecat din PSRM încă pe 5 iulie. „Nu putem rămâne indiferenți în timp ce țara noastră se confruntă cu creșterea prețurilor, cu tarifele exorbitante la energie. Acestea și multe alte probleme înrăutățesc semnificativ viața sătenilor”, anunța atunci Partidul Renaștere.

Pe 22 martie 2023, după vizite în Israel, foștii socialiști Vasile Bolea, Alexandr Suhodolschi, Irina Lozovan și Alexandr Nesterovschi, precum și fostul vicepretor al sectorului Botanica al capitalei, Iuri Vitneanski, alături de alți colegi de-ai săi, au aderat la Partidul „Renașterea-Vozrojdenie”. Aceștia anunțau că vor să transforme formațiunea în „principalul partid de stânga din Moldova”.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

1 COMENTARIU

  1. Nu s-au dus departe de sacul cu profituri. Tot la ai lor. Esențial, cum si cand se vor trezi alegatorii. Cu cine vor VOTA si culege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Două focare de pestă porcină, în nordul țării. ANSA anunță recompense bănești celor care vor notifica despre depistarea unor cadavre de mistreți

Centrul Republican de Diagnostic Veterinar a confirmat prezența virusului pestei porcine africane în probele recoltate de la porcii domestici...

Arcașa Alexandra Mîrca s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

Arcașa Alexandra Mîrca s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Pentru sportivă este a treia participare consecutivă...
  sursa: cursbnm.md