fbpx
4.7 C
Бэлць
vineri, decembrie 1, 2023

Un ucrainean a încercat să treacă ilegal frontiera din nordul țării. A fost surprins cu ajutorul unei drone

Citește și:

Cu ajutorul dronei, polițiștii de frontieră au depistat un cetățean al Ucrainei, care în mod fraudulos a intrat în Republica Moldova. În după-amiaza zilei de ieri, 1 noiembrie 2023, străinul a fost surprins în zona de răspundere a Sectorului Poliției de Frontieră Briceni.

La aproximativ 250 metri de linia frontierei moldo-ucrainene, pe direcția localităților Grubno – Grimăncăuți, operatorul sistemului de supraveghere aeriană a fixat prezența persoanei. Aceasta se deplasa pe jos spre interiorul R. Moldova. Operativ, în regiune a fost direcționată patrula de intervenție a Poliției de Frontieră, în același timp, cu ajutorul dronei s-a monitorizat în continuu acțiunile persoanei. 

La fața locului a fost legitimat un cetățean al Ucrainei de 35 de ani, care în cadrul documentării cazului a solicitat azil pe teritoriul R. Moldova.

Cercetările continuă, persoana a fost prezentată Inspectoratului General pentru Migrație.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Număr record de participanți la concursul de eseuri, lansat de Episcopia de Bălți a Mitropoliei Basarabiei. Tinerii și-au primit premiile

Cei mai ingenioși 6 elevi din întreaga țară, care au participat la concursul de eseuri cu tema: „Marea Unire...

/VIDEO/ Moment istoric în nordul țării: A fost pusă piatra de temelie a Catedralei Românești, la Bălți

Într-o ceremonie plină de solemnitate, astăzi, la Bălți, a fost pusă piatra de temelie a Catedralei Românești. Momentul este...
  sursa: cursbnm.md