fbpx
25.8 C
Бэлць
joi, mai 23, 2024

USAID oferă asistență fermierilor moldoveni la implementarea standardelor internaționale

Citește și:

Proiectul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), Competitivitate și Reziliență Rurală (PCRR), lansează un apel pentru solicitări de asistență tehnică (servicii de consultanță și instruire) pentru susținerea implementării cerințelor standardelor internaționale, care contribuie la facilitarea exporturilor de produse horticole în stare proaspătă, transmite MOLDPRES.

Apelul a fost lansat pe 10 ianuarie şi se va încheia pe 31 ianuarie curent. Urmare acestui apel, vor fi selectați 25 producători sau grupuri de producători agricoli care vor beneficia de asistență.

„PCRR va acoperi costurile serviciilor de instruire și consultanță privind implementarea cerințelor standardelor internaționale, iar solicitanții selectați vor acoperi costurile serviciilor de audit și certificare”, indică USAID.

Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală oferă asistență producătorilor și exportatorilor de produse horticole la implementarea standardelor internaționale GLOBALG.A.P., GRASP, SMETA, IFS etc.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Inginer cadastral din Elizaveta, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență

Un fost inginer cadastral de la primăria Elizaveta, municipiul Bălți, a fost reținut fiind suspectat de comiterea traficului de...

SUA critică decizia Spaniei, Irlandei şi Norvegiei de a recunoaşte Palestina ca stat

Casa Albă a dezaprobat, miercuri, decizia pe care Spania, Irlanda şi Norvegia au luat-o de a recunoaşte formal Palestina...
  sursa: cursbnm.md