fbpx
13.1 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

/VIDEO/ Accident grav în nordul țării. Autobuzul de pe ruta Pîrlița-Bălți a fost lovit de un tren

Citește și:

Autobuzul de pe ruta Bălți-Pîrlița a fost lovit de un tren marfar, în zona unei treceri la nivel cu calea ferată din satul Răuțel, raionul Fălești. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit în urma impactului.

„Eu sunt la serviciu, nu am când sta. – Cum s-a întâmplat? S-a întâmplat, iaca vedeți rezultatul, oleacă de atenție trebuia.”

„Trenul stătea, eu m-am oprit la linia stop și dacă am văzut că trenul stă m-am pornit și trenul în același timp tot s-a pornit.”

Șoferii care circulă des prin zonă dau vina pe semaforul care nu funcționează de mai mult timp.

„Tot timpul mă opresc la stop cum este semnul, circulația este circulație, regulile sunt pentru toți la fel. Nu lucrează semaforul, dar de aceasta toți cunosc aici care în fiecare zi circulă, este semn și mai la deal la fel este semn. Neatenție și gata.”

„Trebuie să te oprești, este trecere la nivel cu calea ferată și trebuie să te oprești, mai ales cu pasageri, este periculos pentru că nu este barieră, nimic.”

„Luminile nu am observat să ardă acuma. Desigur că este periculos, noi deja cunoaștem pentru că toată viața circulăm pe acest drum.”

Echipele de intervenție și poliția s-au deplasat rapid la fața locului pentru a investiga circumstanțele exacte ale accidentului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Rusia vrea să reia discuțiile de pace cu Ucraina pe baza acordului eșuat din aprilie 2022, de la Istanbul

Regimul de la Kremlin ar vrea să reia negocierile de pace cu Ucraina pe baza acordului eșuat din martie-aprilie...

/VIDEO/ Aproape 200 de asistenți sociali din Bălți nu și-au primit salariul pentru luna decembrie

Aproape 200 de asistenți sociali din municipiul Bălți nu și-au primit salariul pentru luna decembrie. Chiar dacă de la...
  sursa: cursbnm.md